Luffy ile ilgili olan mı?Oda'nın SBS açıklamaları adamın ayrı bir yerde olduğunu gösteriyor![]()
Çok azman çizilmiş Kaido ben de hayal edemiyorum Luffy'nin Kaido'ya son darbeyi indirişini falan. Dof'u uçurduğu gibi uçursa bile bir şey olmaz ki bu adama.
Luffy ile ilgili olan mı?Oda'nın SBS açıklamaları adamın ayrı bir yerde olduğunu gösteriyor![]()
Unvanlar yalan, tek gerçek Korsanfan.Orası öyle de kimsenin ünvanı salladığı yok herhaldeWb'nin, Dragon'un, Mihawk'ın, Kaido'nun ünvan yalan
![]()

Evet. Adam bile nasıl olacağını bilmiyor.Luffy ile ilgili olan mı?
Çok azman çizilmiş Kaido ben de hayal edemiyorum Luffy'nin Kaido'ya son darbeyi indirişini falan. Dof'u uçurduğu gibi uçursa bile bir şey olmaz ki bu adama.
E.oda bir karakteri tanıtmadan önce dibine kadar hypelar bunu hep yapmıştır.HaklısınUnvanlar yalan, tek gerçek Korsanfan.![]()

Shanks'in Kaido'yu durdurmaya gittiği söyleniyor sadece. Ne tür olaylar geçti bilinmiyor. Ki iki Yonko'nun savaşı bu kadar çabuk bitmez.Kaido niye geliyor onu çözemedim zaten. Ace kurtarmaya mı yoksa Denizcilerin köpeği olmaya mıShanks'in kısa sürede Kaido'yu yendiğini düşünem var mı gerçektenShanks'in Kaido'yu durdurmaya gittiği söyleniyor sadece. Ne tür olaylar geçti bilinmiyor. Ki iki Yonko'nun savaşı bu kadar çabuk bitmez.