Olayın içeriği belli değil. Sence iki Yonko'nun dövüşü o kadar kısa sürede bitebilir mi?En büyüklerin savaşından önce de shanks ve kaido vuruşmuşlardı sanki ama shanks gelmişti marineforda.bilemedim şimdi
Olayın içeriği belli değil. Sence iki Yonko'nun dövüşü o kadar kısa sürede bitebilir mi?En büyüklerin savaşından önce de shanks ve kaido vuruşmuşlardı sanki ama shanks gelmişti marineforda.bilemedim şimdi
Cs-G' dayım Selim. Geldim mi döneceğim buraya.@Alpamis Ne diyor bunlar? Shanks'ı ezikliyorlar.
o kadar kısa süzmez işin aslı.ateşkes de olmuş olabilirOlayın içeriği belli değil. Sence iki Yonko'nun dövüşü o kadar kısa sürede bitebilir mi?
Buna Fanlık değil de bir seven adam temennisi diyelim
Orası öyle de kimsenin ünvanı salladığı yok herhalde Wb'nin, Dragon'un, Mihawk'ın, Kaido'nun ünvan yalanOylara bakarsak çok haksız sayılmaz.
Oda'nın SBS açıklamaları adamın ayrı bir yerde olduğunu gösteriyorBuna Fanlık değil de bir seven adam temennisi diyelim
Kaido'yu gördükten sonra tatmin olmayıp BM Kaidoyu alır diyenler olacaktır eminim.
Tanıtımların şişirme olabileceği ihtimalini gerçek manada düşünmüyor değilim. Bakalım Shanks'ı güç anlamında tanıtırken ne gibi ifadeler kullanacaklar.