+1Bu anketin oylar ne la böyle eşit. Utanmasınız Shanksa fark attıracaksınız. Kara hava denizde yaşayan her canlı içerisinden en güçlü şey. Halk arasında bir söz vardır. "Birebirde kafadan Kaido alır" diye. Daha neyin hava civası bu. Mangaka onaylı net oğlu net bir şey bu kralı gelse, şuan Roger yaşasa mangaka bu ünvanı bu adama vermişse en güçlü budur. Yenilene kadarda o olacaktır. Zamanında yenilmiş olması şuanda en güçlü olduğu gerçeğini değiştirmez. Zamanında yenilmiş olması şuanda yenileceğinin garantisi değildir. Zamanında yenilmiş olması Shanks'ın yeneceğinin garantisi hiç değildir. Çünkü evrende net bir şey varsa oda Kaido'nun karada denizde havada hiç bir canlı tarafından teke tekte yenilemeceğidir. Zunisha gelse birebirde kafadan Kaido alır. Yahu neyini tartışıyorsunuz. Ve bu anketle de birlikte forumda sevilen karaktere oy verildiği objektifliğin yok olduğu Zoro anketlerinde olduğu gibi tekrardan ortaya çıkmıştır. Kaido Shanksa tek atar demek değil tabiki de bu belki dövüşleri bir ay gece gündüz sürer ama bire birde kafadan Kaido alır. Aralarındaki güç farkının çok çok çok az olması yine de 1e 1se kafadan Kaido'nun alacağını değiştirmez. Daha nasıl anlatayım. Neyse. :/
+1. Özellikle de altını çizdiğim bölüme kesinlikle katılıyorum. Gerçi 90-95 yerine 70-80 olurdu bence tabi.Bak ben zaten tüm yonkouların birbirlerine çok yakın güçte olduğunu düşünüyorum.Hatta bir çoğunuzun aklındaki güç farkından daha azdır düşüncelerim.Hatta tepki vermemin en büyük nedeni bu.2 denk kuvvet.Eğer bize oda güç seviyesiyle ilgi bilgi vermese eşit düşünebilirdi ama Oda kaido hanesine + bir kuvvet yazdırdı.Bize bi argüman verdi kaidonun 1 adım önde olduğuyla ilgili.Bana göre normal bu denkliğin kaido yönüne eğildiğini forumdan daha fazla kişi düşünmeliydi.Demek Oda bize hiçbir bilgi vermese sadece adını duyduğumuz kişiler seride denk olarak bahsedilen fakat serideki ağırlıklarıyla ilgili hiçbir bilgi verilmeyen kişiler için forumun yüzde 90 95i bir tarafı seçecekti.Odanın verdiği bilgiyle %50ye indi durum.
Normalde olması gereken %50 odanın vermesiyle %90lara çıkması gerekirdi bence.
Eğer luffy 1v1 atmazsa yonkoularla ,insanların pek güç çıkarımı yapacağını sanmıyorum.Hala dof ve cracker vslerini tartışıyoruz