En güçlü adam diyor evet.@amaneden hocam bir sorum olacak size,wb marinford da gemiden atlayıp atağa geçerken sengoku wb ile ilgili bir şey söylüyor tam olarak neydi benim aklımda kalan dünyanın en güçlü adamı diye doğrumudur,tam hatırlamıyorum kararsızım.
When Kaidou appeared for the first time, I said that Luffy can't defeat such a strong character yet. And I'm yet to know how Luffy would defeat Kaidou. Probably my audience will not be satisfied if the reason for defeating Kaidou is just because Luffy's punch is so strong. Luffy and I have to find a solution somehow."Ben onu Luffy'e nasıl yenilteceğimi bilmiyorum şeklinde söylediğini biliyorum. Eğer dediğin gibiyse zaten benim dediğim anlam çıkmaz. Bilen birisi kaynak atarsa bakayım. @amaneden ?
Çevirmişim zaten yav.
Oda, "Kaidou ilk defa göründüğünde, Luffy, henüz bu kadar güçlü bir karakteri mağlup edemez, dedim. Ve hâlâ Luffy'nin, Kaidou'yu nasıl yeneceğini bilmiyorum. Muhtemelen takipçilerim, Luffy'nin yumruğunun çok güçlü olduğu için Kaidou'yu yenmesiyle tatmin olmayacaktır. Luffy ile birlikte bir şekilde bir yolunu bulmamız gerekiyor.