WB'nin yüzü gitti, Ace'i kurtaramadıTamam.
Wb'den şüphe eden oldu mu?
Birebirde bu alırmış işte.
Yakalanmasından belli.
WB'nin yüzü gitti, Ace'i kurtaramadıTamam.
Wb'den şüphe eden oldu mu?
Birebirde bu alırmış işte.
Yakalanmasından belli.
WB'de çöpmüş demek ikna oldum. Shanks alır.WB'nin yüzü gitti, Ace'i kurtaramadı
Mangaka bile benim dediğimi tasdikliyorsa fazla söze gerek yok diye düşünüyorum.En güçlünün kazanacağı kesin değilse bu seride Wb, Roger, Mihawk gibilerin de bir önemi yok. Antisi olur zart olur zurt olur bu farklı. Lakin böyle absürd durumlar yoksa en güçlü demek en güçlü demektir.
Bir karakterin en güçlü olabileceği yenilmeyeceği anlamına gelmez. Çünkü güç her şey değildir.
Başka varsa onları da iki dakikada çöp edebilirim Shanks balığa kol verdi. BB tüm tayfasıyla Akainu'dan kaçtı.WB'de çöpmüş demek ikna oldum. Shanks alır.
Hahaha, ben sana demiştim. Sen nasıl forumu çözmedin hala onu anlamadım.Ula ne Shanks'mış bea.
Desteksiz bir örnek. Kaido'nun hangi halinde yenilip yenilmediği bile belirsizken mangaka beni tasdikliyor demişsin Daha burada falso veriyor senin düşüncen.Bir karakterin en güçlü olabileceği yenilmeyeceği anlamına gelmez. Çünkü güç her şey değildir.
Kaido bir korsan olarak 7 kez yenilmiş.
Bu kadar basitse fazla söze gerek yok.Desteksiz bir örnek. Kaido'nun hangi halinde yenilip yenilmediği bile belirsizken mangaka beni tasdikliyor demişsin Daha burada falso veriyor senin düşüncen.
Hadi diyelim ki Kaido en güçlü halinde yakalanıp yenildi. Şu evrende tek başına kim marineyi basarsa bassın yakalanır ve yenilir. En güçlü demek 1 v Op evreni demek değil herhalde :/
Zaten nangakanın söylediği şey Kaido'nun bire birde her daim galip geleceği. Ee bu konu da bire bir konusu ise Kaido alır. Bu kadar basit.