Kaidoyu yenmek için, önceki tüm safahati geçiyorum, ada buyuklugunde tamamen hakiden karartılmış ve kmlerce etrafa sacilan kral hakiki ve ryoulu KKG ile vurdular, adamın bilinci bile kapanmadı, yere çarptı, magmaya düştü yanardağ patlaması oldu, hala öldü mu acaba diyoruz, sen ne hakisinden bahsediyorsun
Nika hakisini toplayıp düz yumrukla vursaydi ya, kimse yenemez de, öyle hakim var diyen hiç yenemez Kaidoyu
Kaido konusuna katılmıyorum, bugün 1 vs 1 olsa Luffy Nikayla başlasa dahi bir yerde pili biter ve dövüşü Kaido kazanır, bunu Nika ilk ciktiginda gördük, çok enerji tükettiği için G4 gibi dezavantajı var
Kingi hiç işlemedi ki Oda, ne haki ne doğru düzgün meyve teknigi, Zoronun nasıl kazandığı ortada
Sanji ve Jinbe hakkiyla kazandı doğru ama Jinbe bence yenemez Jacki. Whoyla Jack arasında ciddi klasman var, Jack tam bir hayvan bütün mink kabilesiyle kapisiyor, Jinbenin nefesi yetmez bence.
Robin esir düşmüştü yanlış değilsem, baya bir yardım aldığını hatırlıyorum,
Franky en rahat kazanandi sanırım
O mesajda yazmadigim Apoo Hawkins Numbers Yetenekliler falan var Kaido tayfasinda, milletin Luffy tayfası alır demesi güldürüyor