Fairy Tail'den İchiya gibi biri olur o zaman. :/Bu Kaido , çok yakışıklı kibar bir adam çıkarsa ne ters köşe olurduk. Yakışıklı olmasada kibar ve şık giyinen biri... Olur mu olur.
Fairy Tail'den İchiya gibi biri olur o zaman. :/Bu Kaido , çok yakışıklı kibar bir adam çıkarsa ne ters köşe olurduk. Yakışıklı olmasada kibar ve şık giyinen biri... Olur mu olur.
FT OP de. Hiç görmeyelim daha iyi.Fairy Tail'den İchiya gibi biri olur o zaman. :/
FT çok önceleri okuyordum , hiç hatırlamıyorum ama Claymore'dan fırlamış gibi karizma biri olabilir gibi düşündüm ama OP malum , mutlaka mak bir yanı vardır. O değilde Kid'ler de Shanks abimizi öldürürse bide ters köşenin allahı olur. Belkide 5 li ittifak yapıp Kaido'yu indirirler kim bilir.Fairy Tail'den İchiya gibi biri olur o zaman. :/
Dikkatimi çekti de bunların hepsi gerçek insan ve kafalarına hayvan maskeleri takmışlar. Şu 100 canavar Shicibukailerin kendilerine bazı hayvanları örnek almaları gibi bişe olabilir mi ?
Kaido'nun ordudan ufak bir görüntü.
Yok yahu Dof gibi psiko bile tırsıyor bu adamdan, sanmam tam sayko biri bekliyorum.Bu Kaido , çok yakışıklı kibar bir adam çıkarsa ne ters köşe olurduk. Yakışıklı olmasada kibar ve şık giyinen biri... Olur mu olur.
En iyi sayko yakışıklı, şık giyimli, tarz sahibi abilerdir. Seni bakışıyla, gülümsemesiyle altına sıçırtacak tiplemelerdir. En azından öyle olsa daha bir şükela olur dedirtmiştir.Yok yahu Dof gibi psiko bile tırsıyor bu adamdan, sanmam tam sayko biri bekliyorum.
En iyi sayko yakışıklı, şık giyimli, tarz sahibi abilerdir. Seni bakışıyla, gülümsemesiyle altına sıçırtacak tiplemelerdir. En azından öyle olsa daha bir şükela olur dedirtmiştir.
Kan lekeleri belli olsun diye beyaz ceket giyen bir sayko,beyefendilikten zannedersin halbuki
bu adam anlatılan tanıma uymaktadır