Demiş olabilrler bir yerlerde bakmak lazım.Durdurulamıyorlar,aman boşver yazmak bedava.
Amiral>Genç beyazsakalda derler mi acaba ?
Demiş olabilrler bir yerlerde bakmak lazım.Durdurulamıyorlar,aman boşver yazmak bedava.
Amiral>Genç beyazsakalda derler mi acaba ?
Ya senin bizim tarafta olmana çok alıştım,tartışamıyorum seninle xdSengoku pasifti ya Saka ayağını kaydırdı işte
Kaido'nun güç olarak insanları nasıl tatmin etmediğini anlamıyorum ben, adama yavaş diyenler bile var ya.Kaido'dan daha güclüsü çıkmaz. Güç, hız, meyve, her türlü haki, teknik, adamda olmayan şey yok. Final boss olarak yapılmış.
Gördüğümü yazdım. Görünen köy de kılavuz istemez. Kaido zaten 25 yıl önce Moriah ile haki çarpıştırıyordu. 20 yıl önce de Oden ile savaştı. Kısacası hala gelişiyordu. Base halinde ise tekledi. Oden de az iyi gözlem olsaydı o numaraları yemezdi. Bir Kaido'ya hasar bıraktı diye adamın getirildiği seviyeye bak. Kaido hasar almayınca doğru düzgün ilk hasarları fobi olmuş işte.Seni alıntılamadım yazdıkların Chrisden daha vahim,açıklamaya uğraşamadım.
Kizaru'nun meyvesi Bigmom'a anca istenmeyen tüyler için beleşten lazer epilasyon olur.@sensey Kizaru misal Big Mam I şeker komasına gayet sokar xd
Teach ve tayfasını hoplattı işte. Daha ne yapsın?Aynen bayağı net,Sengoku'nun yaptıklarını bir anlatsana Mf'de yoksa ben mi yazayım ?
Epey hızlı olan ve geleçeği gören Luffy tek yedi, sonra aynı saldırıya yine yeterli reaksiyonu veremedi. Adam net (Kizaru hariç) en hızlı karakter.Kaido'nun güç olarak insanları nasıl tatmin etmediğini anlamıyorum ben, adama yavaş diyenler bile var ya.
Zoro yavaş olayını hadi tamam anlıyoruz da Kaido yavaş ne demek ya xD