Silinmiş Üye
Akainu uzaktan uzaktan vursa alabilir bence. Kaido’dan hızlıdır muhtemelen.
Akainu mu Kaido'dan hızlı ? Şimdiye kadar gördüğümüz en hızlı karakter olabilir Kaido.Akainu uzaktan uzaktan vursa alabilir bence. Kaido’dan hızlıdır muhtemelen.
Muhtemelen dedim zaten. Emin ol Kaido’yu karşısında görünce Sakazuki Sanji’den bile hızlı olur.Akainu mu Kaido'dan hızlı ? Şimdiye kadar gördüğümüz en hızlı karakter olabilir Kaido.
MF’de haki konsept olarak bitmemiş bir şeydi. WB yaşlı haliyle Shanks karşısında kral hakiyi silahına ekleyerek kullanırken MF’de normal salınım bile yapmadı. O yüzden MF’teki haki olaylarıyla bir çıkarım yapmayı doğru bulmuyorum.Sen şimdi zulandaki görselleri hazırlamışsındır. Yeme beni.
Akainu bunların harçı değil, meyvesi iyi hoş güzel ama bu seviye için bişey ifade etmiyor. Ha ileride kral hakisi vardır, kullanmayı biliyordur şansı olabilir o zaman. Ama olsa Wb'de kullanırdı. Yoksa yerin dibine düşüp kurtulmasa ölmüştü.
Korkudan yer uçağı falan mı olur demek istedin burada ?Muhtemelen dedim zaten. Emin ol Kaido’yu karşısında görünce Sakazuki Sanji’den bile hızlı olur.