Kizaru top gibi oynadı wb la.3 çöp birleşip anca durduruyor. Roger tek başına depremli, h. Haki'li ve prime Wb'nin atağını göğüslüyor. 3 Amiral anca deprem bloklasın xd
Bir gün herkes amiralci olacak..Vay be, ben ikna oldum. Artık amiralciyim!![]()
Kizaru top gibi oynadı wb la.3 çöp birleşip anca durduruyor. Roger tek başına depremli, h. Haki'li ve prime Wb'nin atağını göğüslüyor. 3 Amiral anca deprem bloklasın xd
Bir gün herkes amiralci olacak..Vay be, ben ikna oldum. Artık amiralciyim!![]()
3 Amiral birleşip Wb ile zor baş edebildikleri gibi işteAlpa'yı yenemez abi. Hele @Raiden ile üç kişi zor baş ediyormuşsunuz, Alpa'yı teke tekte almak mı?
Her vuruşta tek atınca işte...O yalanlara inanıyor musun ciddenRaiden gerilla gibidir vur-kaç yapar gider o konuda başarılıdır da ne üç kişisi allasen
![]()
Kizaru önce Marco'yu geçsin, sonra Kralı düşünürüz.Kizaru top gibi oynadı wb la.
Bir gün herkes amiralci olacak..
2 supernova birleşip yonkou ile baş etmesine ne diyebiliriz peki ?3 Amiral birleşip Wb ile zor baş edebildikleri gibi işte

Ben bu seride unvanların neye göre verildiğini çözebilmiş değilim. Muhtemelen bir kişi kendini belli ediyor bir konuda, kimse de ona karşı çıkmıyor ya da karşı çıkanlar ağzının payını alıyor ve unvan o kişide kalıyor. Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası, ama dünyadaki tüm kılıç ustaları ile dövüşmemiştir. Biri gelip ona meydan okuyana ve onu yenene kadar Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası olacaktır. Aynısı Kaido için de geçerli, Luffy eğer onu yenerse dünyanın en güçlü adamı olacak. Biri Luffy'yi yenene kadar da öyle kalacak.@Smoker sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun fikrini merak ediyorum. Mesela Kaido için en güçlü canavar diyorlar ama yendiği Oden dışında önemli bir isim görmedik onu da tam olarak yendi diyemeyiz yani Oden yaşlı kadının oyununa geldi. Bu lakap öldürülemediği için falan mı deniyordur yoksa cidden tartışılmayacak güçte birini yenmiş midir?
Sanırım genel olarak herkesin öngördüğü ünvan olabilir veya direk denizci birliği o ünvanları vermiştir.Nasıl ödülleri denizci birliği ayarlıyorsa ünvanlarıda onlar vermiş olabilir.Ben bu seride unvanların neye göre verildiğini çözebilmiş değilim. Muhtemelen bir kişi kendini belli ediyor bir konuda, kimse de ona karşı çıkmıyor ya da karşı çıkanlar ağzının payını alıyor ve unvan o kişide kalıyor. Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası, ama dünyadaki tüm kılıç ustaları ile dövüşmemiştir. Biri gelip ona meydan okuyana ve onu yenene kadar Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası olacaktır. Aynısı Kaido için de geçerli, Luffy eğer onu yenerse dünyanın en güçlü adamı olacak. Biri Luffy'yi yenene kadar da öyle kalacak.
Civciv vardı bir tane 5. yonkou diye haber yapan.Basın yayın organları ne kadar gelişmiş yada kimin elinde bunlarıda kurcalamak lazım.Sanırım genel olarak herkesin öngördüğü ünvan olabilir veya direk denizci birliği o ünvanları vermiştir.Nasıl ödülleri denizci birliği ayarlıyorsa ünvanlarıda onlar vermiş olabilir.
2 sağ kol ayarı eleman diyelim biz ona. Ona bakarsak Tiç de Supernova olarak geçiyor ama adam Yonko. Luffy de Yonko olacak. Yanisi Supernovaları çok küçümseme istersen.2 supernova birleşip yonkou ile baş etmesine ne diyebiliriz peki ?![]()