Dövüşür de fazla dövüşemez amiral fazla zorlanmadan indirir.Bence de. Büyük ihtimalle ayakta zor durur. Tabii Wb'den bahsediyoruz. Kaido'yla dövüşün üstüne amiral gelse bile onla da kapışır. Dayanıklılığı bir başka.
Dövüşür de fazla dövüşemez amiral fazla zorlanmadan indirir.Bence de. Büyük ihtimalle ayakta zor durur. Tabii Wb'den bahsediyoruz. Kaido'yla dövüşün üstüne amiral gelse bile onla da kapışır. Dayanıklılığı bir başka.
Haki şelaleleri görürüz demiyorum. WB'den sıfır kral haki ve sıfır gözlem gördük diyorum. Silahlanması da o kadar güçlü değildi. Kral haki dışındakilerin gelişmiş kullanımlarını bile gördük o savaşta. MF WB haki konusunda sınıfta kalıyor.Kaido orada olsa şimdiki gibi haki kullanırdı, haki şelaleleri görürdük diyorsan beni kaybettin.
Pudding yaşında evlendirecek olsa 10 sene olmuş.Lola 2 yıl eğitimden öncesinde TB'den gelip kurtarılana kadar 3 yıl Gölgeye esir oluyor. BM ile WB en son ne zaman karşılaştı o da belli değil. Dediğim gibi en az 5 sene öncesinden bahsediliyor. 2 yıl zaman atlaması 3 sene TB.
WB kendisi en güçlü olmadığını ve kalamayacağını da söyledi. Marco sözleri ile bunu onaylıyordu. Yine eski muhabbetlere girmeyelim hiç.
Yaşlı WB Shanks ile denk kral haki tokuşturuyor, yaşlılığı zaten Yonko. Zirve haliyle olsa Kaido'nun hiç şansı yok konu tartışmaya değmez.Haki şelaleleri görürüz demiyorum. WB'den sıfır kral haki ve sıfır gözlem gördük diyorum. Silahlanması da o kadar güçlü değildi. Kral haki dışındakilerin gelişmiş kullanımlarını bile gördük o savaşta. MF WB haki konusunda sınıfta kalıyor.
O hâli ayrı. Marineford'da kullanamadı. Marineford'daki hâline hiçbir Yonkō ezilmez. Lakabına bakmak da yersiz. Bu adam isim yapmış bir kere, birisi üstünlük kurmadıkça lakabı da onda kalacaktır. Yaşlandı diye Mihawk'a dünyanın en iyi kılıç ustası denmeyi kesmeyeceklerdir, aynı mantık.Yaşlı WB Shanks ile denk kral haki tokuşturuyor, yaşlılığı zaten Yonko. Zirve haliyle olsa Kaido'nun hiç şansı yok konu tartışmaya değmez.
O hali zaten en fazla MF'den 1 hafta önce falandır. Ne alaka? Akainu deldiği için kral haki salamadı adam, Squardo falan hasar vermeyecek bu dövüşte. Direkt temiz başlayacak.O hâli ayrı. Marineford'da kullanamadı. Marineford'daki hâline hiçbir Yonkō ezilmez. Lakabına bakmak da yersiz. Bu adam isim yapmış bir kere, birisi üstünlük kurmadıkça lakabı da onda kalacaktır. Yaşlandı diye Mihawk'a dünyanın en iyi kılıç ustası denmeyi kesmeyeceklerdir, aynı mantık.
Tek çarpışmada 2 yonkou arası üstünlük görülmez zaten. Kaido ve luffy bile denk haki çarpıştırıp gökyüzünü bölüyordu başlarda. Ancak dövüş ilerledikçe Kaido’nun hakisi üstün gelmeye başladı luffy’nin kendisi söyledi.Yaşlı WB Shanks ile denk kral haki tokuşturuyor, yaşlılığı zaten Yonko. Zirve haliyle olsa Kaido'nun hiç şansı yok konu tartışmaya değmez.
Akainu'dan darbeyi hastalığından dolayı kan kusup yere çöktüğü için yedi zaten. Kalbi tekliyor herifin. Marco da "en korktuğum şey buydu" diyor; 3 amiralin, Garp ve Sengoku'nun olduğu ortamda en korktuğu şey hastalığıymış yani. Shanks ile haki çarpıştırdığı sahne ayrı, orada gösterilen hâli ile Marineford'da gösterildiği hâli arasında dağlar kadar fark var.O hali zaten en fazla MF'den 1 hafta önce falandır. Ne alaka? Akainu deldiği için kral haki salamadı adam, Squardo falan hasar vermeyecek bu dövüşte. Direkt temiz başlayacak.
Pudding yaşında evlendirecek olsa 10 sene olmuş.