WB övecekler diye saçmalıyor bazı arkadaşlar. Oysa Kaido'nun hakkını vererek de WB övülebilir.uzun zamandır saçma yorum görmüyordum iyi geldi.
WB övecekler diye saçmalıyor bazı arkadaşlar. Oysa Kaido'nun hakkını vererek de WB övülebilir.uzun zamandır saçma yorum görmüyordum iyi geldi.
Geçmiş yorumlarına bakaydın ne zahmet ettin o kadaruzun zamandır saçma yorum görmüyordum iyi geldi.
Uzun zamandır bu kadar çöp yorum görmedimKaido burda zokayı yiyip asla zirve karakterlere çıkamayacak bi tip.Çok güçlü olması sadece Oda’nın “Bakın bu güçlü” demesiyle alakalı.Tek icraati şaibeli Oden galibiyeti.Gördüğümüz bi aksiyonu yok yani elemanın.Luffy dövdü diye zirve olacakta değil
Şaibeli Oden galibiyeti: Adama tek atması.Kaido burda zokayı yiyip asla zirve karakterlere çıkamayacak bi tip.Çok güçlü olması sadece Oda’nın “Bakın bu güçlü” demesiyle alakalı.Tek icraati şaibeli Oden galibiyeti.Gördüğümüz bi aksiyonu yok yani elemanın.Luffy dövdü diye zirve olacakta değil
Lola'yı çocuk gelin yapmayacaksa 2-3 yıl önce olmuş bir şey. İkizini Bege ile zaman atlaması esnasında evlendirmiş. Sonuç olarak prime halinden bahsetmediği kesin. Hadi onu geçelim. Yaşlı ve hasta hali en güçlü diye tanıtıldı. İster kabul edin ister etmeyin. Ölümün eşiğindeyken Akainu'ya üstünlük kurdu. Şunu başka biri yapsa öve öve bitiremezdin ama WB olunca saçma sapan gömersin.Şunu her defasında yediriyorsunuz. Yaşlı hali için demedi bunu. Hatta olayı MF WB'ye getirmeye çalışıyorsunuz ha.
Loki adlı dev ile olan düğün ne zaman yapılacaktıysa o zamanki WB için diyor bunu. Çünkü o düğün gerçekleşseydi WB bile karşısında duramayacaktı gibi anlam verilmişti.
Kaido orada olsa şimdiki gibi haki kullanırdı, haki şelaleleri görürdük diyorsan beni kaybettin.Amiraller geleceği görebiliyor, gelişmiş silahlanma kullanabiliyordu o arkta. Bu yorumuna katılmıyorum.
Lola 2 yıl eğitimden öncesinde TB'den gelip kurtarılana kadar 3 yıl Gölgeye esir oluyor. BM ile WB en son ne zaman karşılaştı o da belli değil. Dediğim gibi en az 5 sene öncesinden bahsediliyor. 2 yıl zaman atlaması 3 sene TB.Lola'yı çocuk gelin yapmayacaksa 2-3 yıl önce olmuş bir şey. İkizini Bege ile zaman atlaması esnasında evlendirmiş. Sonuç olarak prime halinden bahsetmediği kesin. Hadi onu geçelim. Yaşlı ve hasta hali en güçlü diye tanıtıldı. İster kabul edin ister etmeyin. Ölümün eşiğindeyken Akainu'ya üstünlük kurdu. Şunu başka biri yapsa öve öve bitiremezdin ama WB olunca saçma sapan gömersin.
Kaido orada olsa şimdiki gibi haki kullanırdı, haki şelaleleri görürdük diyorsan beni kaybettin.