Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido ve King Gelseydi?

Kaido ve King gelseydi savaşın sonucu ne olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    202
Marinford Kuşatmasında

Luffy> Akainu'yu

Zoro> Fujitora'yı

Sanji> Kizaru'yu

Yamato> Gion'u

Kid> Ryokugyu'yu

Law> Tokikage'yi indirecek.

Şimdi bu denizciler mi WB ve Kaido'yu alacak. Ya Garp ya da Sengoku o kadar güçlü olsa Shiki'ye tek başına dalardı. Bırakın şunları şişirmeyi, adam Don Chinjao'nun kafasını ezmek için antrenman yapmış 8 dağ devirmiş. Bırakın şu denizcileri şişirmeyi.

Roger'in sözünden birbirimizi öldürecek seviyeye getirdik birçok kez sözünden bu çıkarımı yapıyorsunuz ama hangi zamanda yapılan mücadele acaba? İlk gençlik yılları mı belli değil?!

O bitik haliyle Roger'in sağ kolu olan Rayleigh, en iyi zamanlarını yaşayan Kizaru'yla başa baş kapışıyordu. Siz denizcileri fazla şişiriyorsunuz, bunu yakın zamanda izleyip göreceksiniz zaten.
Çoğu olmayacak mesela bunların, hatta hiçbiri.

Küçümsediği tayfa 2 yonko indirdi bu arada.
Saydığı ekipte zaten 3 tane Yonko ekibi var, onu geçelim. Garp ve Sengoku'yu da saymamış. O zamanlar Shiciler de vardı. Bunların hepsi ciddi dövüşse Kaido bir bok değiştiremezdi. Sengoku, Garp, 3 Amiral ve Mihawk; bunların hepsi ödül olarak Yonko seviyesindeydi o zaman. (Akainu o zamanlar amiral diye 3 milyon civarından hesap ettim.)Bir tanesi yaşlı, diğerinin de tüm tayfası gelmiyordu, neyi değiştirecekmiş?

Yaptığı eşleşmeler de berbat bu arada. Amirallerin bizim tayfayla dövüşeceğini ben sanmıyorum. Hele Fuji ve son olaylardan sonra Kizaru zor. Hükümetin yanında durmamaları gerekiyor bu adamların. Law vs Tokikake falan ne alaka. O mesela klasik Sanci rakibi, onunla eşleşmesi daha olası.

Öyle bir atıp tutmuşki benden bu seviye çıkmaz. :D
O da senin gibi Kuin>King, Sanci>Zoro diyordu. 🤭

O da senin gibi Kuin>King, Sanci>Zoro diyordu. 🤭
Queen>King demedim. Daha iyi iş yapar dedim. Queen Onigashima'da kullandığı bir silahla Chopper olmasa bizim tüm orduyu sek seferde siliyordu. Queen ve King'in birleşse bile bir Amirale karşı şansı olmadığını Udon'da gördük. O yüzden Queen daha iyi iş yapar diyorum. Şakasına olmadığı sürece Sanji>Zoro dememişimdir. Ben neredeyse denk olduklarını savunuyorum.

Queen>King demedim. Daha iyi iş yapar dedim. Queen Onigashima'da kullandığı bir silahla Chopper olmasa bizim tüm orduyu sek seferde siliyordu. Queen ve King'in birleşse bile bir Amirale karşı şansı olmadığını Udon'da gördük. O yüzden Queen daha iyi iş yapar diyorum. Şakasına olmadığı sürece Sanji>Zoro dememişimdir. Ben neredeyse denk olduklarını savunuyorum.
Pek farkyapcak bişey yok yani quen king kaıdo gelseydi sadece garp sengoku sahaya inerdi o kadar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık