Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido ve King Gelseydi?

Kaido ve King gelseydi savaşın sonucu ne olurdu?


  • Kullanılan toplam oy
    182
Amiraller Yonko'lardan daha güçlü çıkacak. Serinin gidişatı bu yönde. Kaido'yu yenen kişi demek, ondan daha güçlü demek oluyor. MF'yi baz alırsak eğer, Luffy için Amiraller hiç de zor olmaz. O yüzden çok daha güçlü görünecekler MF'ye göre. Keşke böyle saçma sapan şeyler olmasa.
Luffy zaten bu saatten sonra Amiralleri sallamaz. Sabo, Zoro, Sanji, Yamato gibiler Amirallerle ilgilenecek, o yüzden Amiraller yerin dibine girecekler.
 
Kaido yankou seviyesini gösterdi siz neden bahsediyorsunuzki ezerlerdi beyaz sakalla amiralleri amiraller olmadan denizcilerde garp ve sengoku var bir onlar kalırdı sengoku savaşa geri çekilelim derdi
 
Kaido bu savaşı alacak olsa Akainu ve Kuzan dövüşünde harekete geçerdi. Ölmek isteyen adam Punk Hazard'a da gider, 2 Amiralsiz MF'ye de. O günlerde Kizaru reis yetmiş işte tüm tehditlere. Kolay değil 2+ top tier almak.
 
Marinford Kuşatmasında

Luffy> Akainu'yu

Zoro> Fujitora'yı

Sanji> Kizaru'yu

Yamato> Gion'u

Kid> Ryokugyu'yu

Law> Tokikage'yi indirecek.

Şimdi bu denizciler mi WB ve Kaido'yu alacak. Ya Garp ya da Sengoku o kadar güçlü olsa Shiki'ye tek başına dalardı. Bırakın şunları şişirmeyi, adam Don Chinjao'nun kafasını ezmek için antrenman yapmış 8 dağ devirmiş. Bırakın şu denizcileri şişirmeyi.

Roger'in sözünden birbirimizi öldürecek seviyeye getirdik birçok kez sözünden bu çıkarımı yapıyorsunuz ama hangi zamanda yapılan mücadele acaba? İlk gençlik yılları mı belli değil?!

O bitik haliyle Roger'in sağ kolu olan Rayleigh, en iyi zamanlarını yaşayan Kizaru'yla başa baş kapışıyordu. Siz denizcileri fazla şişiriyorsunuz, bunu yakın zamanda izleyip göreceksiniz zaten.
 
Kizaru, uzun bir süre Marco ile kapışırdı. Kuzan'ı da King tutardı. Kaido yara yara geçerdi geri kalanını. WB, Sengoku ve Garp'ı tek başına tutar zaten.
King Kuzan'ı tutsun, Wb Sengoku ve garpı tutsun oldu Queende korsanlar kralı olsun gelip :hhh:
Kaldı ki Marinford'da, Kaido ile çıkarma yapsaydı WB, Donanma, o dakika Ace'yi serbest bırakır. Biz ettik siz etmeyin abi çekerlerdi.
:hmm:
Big Mom ile Kaido ittifakından it gibi tırsıyordu Akainu. Orochi, CP0'ya ayar çekiyordu, benim yanımda Kaido var sizin bize gücünüz yetmez diye. Pompalayın bakalım, ne kadar yükseltirseniz düşüşlerine de bir o kadar yükselirsiniz.
Evet baya korkuyor wano samurayı Kaido ve Linlin'den, Cp0 ne alaka anlamadım denizcileri konuşmuyor muyduk?
 
Roger bile Garp'ı ve Sengoku'yu kendine rakip görüyor. Luffy mi sallamayacak?
Garp ve Sengoku ayrı. Sengoku filo amirali oldu, Garp direk kahraman zaten. Korsanlarda Roger, Wb neyse, denizcilerde Garp ve Sengoku odur.

Ayrıca King'i tokatlayan H. Haki sahibi Zoro'yu koramiraller mi karşılayacak? Kizaru vs. Sanji, Ryo vs Zoro, Yamato vs Fuji olacağı kesin zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık