Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido Nasıl Yenilmeli?

Canavarın Sonu

• Kullanılan toplam oy
    229
O zaman dostum, "bizim nazarımızda" olan şeylere dair yargı cümleleri kurarken "bence" diye başlamamız gerekmez mi?.

Senin adil tanımına göre:
Luffy'nin, Doflamingo, Kraker gibi gerçekten tatmin edici olmayan dövüşleri de var. Lucci gibi, Hody gibi bileğinin hakkıyla kazandığı dövüşler de var.
Yazdığım mesajlarda fikir zaten bana ait olduğu için her mesajımda "bence" kelimesini kullanmayabiliyorum :) Kullandığım da oluyor tabi de sana denk gelmedi. Seninle tartışırken kullanırım :p

Shutenmaru'dan sırta saplanan beklenmedik bir hançer bekliyorum. Tek atacak Kaido'ya. Sonrasında da tayfaya katılacaktır.

Luffy'nin G5 formu vücudu hakiyle kaplanmış bir dev formu olabilir
Kid'in de buna benzer bir formu olabilir
ilk başta Luffy-Kid yeni dev formlarıyla Bigmom'a yakın güçte Kaido'la savaşabilecekler
Naruto izleyenler Madara ws Guy Sensei bilir. Luffy'nın G6 Formu büyük ihtimal G5 formunun üzerine Guy Sensei gibi çok kısa süreliğine sınırını aşmak gibi bir form olabilir.Luffy G6 Formuyla bence Kaido'ya güzel bir zevk yaşatacak şekilde yenecek. Luffy G6 kullanması sonra ölümle burun buruna gelir büyük ihtimalle
Law meyvesini zamanı geldiğinde Im'e karşı kullanacağını düşünüyorum.İttifak bitebilir ama Law o savaşta yer alıcaktır bence
Ben bu tarz bir şey olacağını düşünüyorum fakat Luffy G5 VE G6 One Piece evreninin bir yerinden esinlenerek keşfedecektir.Öbür türlüsü mümkün değil.Oda şuana kadar Manga fantastik olmasına rağmen bir şeyi hep sebepleriyle açıklayabilecek düzeyde sundu.

Şaibeli bir dövüş olmasın, doffy savaşında olduğu gibi. En önemlisi ise artık şu "bu modu şu kadar kullanabilirim o yüzden hemen işini bitirmem gerek" zırvalıklarını bırakması lazım oda senseinin. Kısa süreli güç artışları mide bulandırıcı bir hal almaya başladı. Seride başka bir karakter yok bunun gibi işin cılkını çıkartıp absürt formlara geçen. Artık bu tür güç artışları durması lazım. Saf gücü ile kazanması lazım yoksa her dövüşünde şaibeli bir şekilde kazanmış olacak. Yani bana göre luffy katayı yendi ama adil bir dövüş değildi, aynı şekilde doffy içinde geçerli, adamın sürekli gücü bitip sonrasında doluyor. Abi bu benzinli araba mı nedir yani, gücü bitince apışıp kalsın. haki dolma olayı tamamen salakça bir şey..

Luffy küsküyü vursun buna, eğer birini yardımla indirecekse bu Karasakal olsun. Zaten bu Kaido denen numuneden hiç hoşlanmadım ben.

Yenilmeli dediğinize göre şöyle fırından yeni çıkmış,üzerine sarımsaklı yoğurt ve salata ile ayran eşliğinde yenilmeli bence, bakın shanks'in kolunu şak diye tuzlamadan etmeden yediler halbuki sahanksin çevirmesi meşhurdur :respect:

Ama tabi nasıl dövülür kısmına gelirsek ben daha sofistike olacağını düşünüyorum, bence bu karasakalın meyve çalma,iptal etmesinden öte büyük olasılıkla luffy'de meyveyi tamamen yok etme gücü olacak ya da işbirlikçisi kid vs de de olabilir ve bu sayede eğer yonkou da ölümsüzlük,yaralanmama,iyileşme vs güçleri gidecek zaten onlar gidince geriye haki,gerçek dövüş stilleri filan olaya girecek luffy veyea luffy+kid filan kaidoyu indirebilecek.

Yoksa bu tür adamları indirmek için güç kullanarak bide yenmek mantıklı durmuyor,yensen bile adam ölümsüz olduğundan gene peşine düşecek o yüzden ölmese bile ciddi bir kesin yenilgi alması lazım ki bununda fantastik bir olayla olacağını düşünüyorum.

CC ver Luffy'i Al politikası Kaido açısından iyi olurdu.Hükümetten Vegapunk isteği CC'nin eksikliği yüzünden bence
Şuan Bigmom'la birlikte Kaido karşıtları fazlasıyla ağır basıyor.Dressrosa'da Korsanlar-Denizciler-Devrimciler Doflamingo tarafına karşı sonlara doğru hepsi birlikte hareket etmeseler bile mecburen aynı taraftaydı.Bunun en büyük somut sebebi Doflamingo'nun kuş kafesiydi.Kaido'da buna benzer bir aptallık yapabilir.Böyle bir aptallık sonucu yenileceğini sanıyorum.
Bigmom(Öne çıkan) ve ekstralar ws Kaido
Luffy(Öne çıkan) ve esktralar ws Orochi
Zoro(Öne çıkan) ve ekstralar ws King
Sanji(Öne çıkan) ve ekstralar ws Queen
Tayfa ve süpernovalar sonrasında Kaido'ya dalar vb.
Kaido'yu indirecek şey aslında ekstralar olacak ve en büyük koz bence Bigmom

Mangaka açıklamasına göre serinin %80'i tamamlandı. Ve Luffy hala Amiral-Yonkou potasının gerisinde epey. En azından Akainu-WB-Kaido gibi tiplerin epey gerisinde. Güzel bir power up ile Luffy'nin Kaido'yu tek başına indirmesini istiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık