Luffy 2 defa daha bu duruma düşmezse seni kafes dövüşüne davet ediyorum.Kaido'nun karşısına çıkan her adam yonkou veya apayrı güçlü değilse komalık duruma düşer.
Luffy'nin 1-2 defa daha sigortalar atar diyorum ben
Luffy 2 defa daha bu duruma düşmezse seni kafes dövüşüne davet ediyorum.Kaido'nun karşısına çıkan her adam yonkou veya apayrı güçlü değilse komalık duruma düşer.
Luffy'nin 1-2 defa daha sigortalar atar diyorum ben
ulan...Kalbimden vurdunLuffy 2 defa daha bu duruma düşmezse seni kafes dövüşüne davet ediyorum.
Bahişci lazımsa ben de geleyim.Luffy 2 defa daha bu duruma düşmezse seni kafes dövüşüne davet ediyorum.
Gel ama underdog belliBahişci lazımsa ben de geleyim.
Akıllandı deli oğlan, cebinde süt ve tavuk eksik etmiyordur.Luffy'de gelişme var. Bayılmadı bu sefer. ?
Kaido Raimehi Hakke (Luffy'e yaptığı aynı saldırı) ile tekrardan saldırır fakat bu sefer Luffy geleceği görür ve atağı karşı savunma yapar. Fakat Kaido o kadar hızlıdır ki kısmen yine Luffy'e vurur. Kaido bu sefer Luffy'nin atağı savunabilmesi hakkında hayıflanırken Luffy'nin başından birazcık kan gelir.
Reis bir kere de haksız çık be...Luffy reyiz ilkinde bir kere kısıldı. Dahasına Oda'nın bile gücü yetmez. Yargı dağıtacak.
Lanet olsun.Reis bir kere de haksız çık be...