Ben de onu tahmin ettim de emin olmadığımdan Yamatoya yazmıştım. Neyse eyw. Beraber rezil oluruz, olursak. (Göğüs ölçüsüymüş)Muhtemelen sütyen numarasından bahsediyor. :d
Öyle değilse bu mesaj rezil olmamak için kendini imha edecektir.
Ben de onu tahmin ettim de emin olmadığımdan Yamatoya yazmıştım. Neyse eyw. Beraber rezil oluruz, olursak. (Göğüs ölçüsüymüş)Muhtemelen sütyen numarasından bahsediyor. :d
Öyle değilse bu mesaj rezil olmamak için kendini imha edecektir.
O kadar da yok yav. Hancock, Yamato, Gion ve Smoothie ben 4 saydım diğer üçü kim ?Tayfa mini rocks gibi bir şey olmuş.
Orada en az 7 tane komutan seviyeli kadın var.
CatarinaO kadar da yok yav. Hancock, Yamato, Gion ve Smoothie ben 4 saydım diğer üçü kim ?
Luffy ve Coby vs Teach olur en fazla ya.Plot gereği en güçlü yonko şuan Teach yüksek ihtimal. Çünkü Shanks ve Luffy'nin kombine savaşıp anca yeneceğini düşünüyorum hikaye ilerleyişinde.
Bayrak sallayarak mı :S. Stussy belirsiz. Tsuru da belirsiz. Katarina edebilir. Tsuru da muhtemelen eder ama o saydıklarının biraz muallak seviyesi. Stussyi hiç sanmıyorum.Catarina
Tsuru
Stussy
Bir ihtimal bello betty de olabilir
Tsuru kesin komutan eder ama hangi komutan olduğu belirsiz. Yaşlı haliyle doffy'i kaçırtan kadın bu.Bayrak sallayarak mı :S. Stussy belirsiz. Tsuru da belirsiz. Katarina edebilir. Tsuru da muhtemelen eder ama o saydıklarının biraz muallak seviyesi. Stussyi hiç sanmıyorum.