hocam rick and morty de rickin seslendirmenine bakın adam direk çalıştığı tüm işlerden atıldı. herif en çok kazanan seslendirmenlerden biriyddi
bi örnek daha vereyim bunlar benim aklıma gelenler
avengers ın son kötüsü kang karakterini oynayan oyuncu. adamı kovup film serisini değiştirdiler komple
var yani kariyeri bitenler. yok demeden biraz bilmek lazım.
ve johny depp de son anda kurtardı kendini.
Justin roiland tüm işlerinden atılmayı hakedecek açıklamalar yaptı. Pedofili söylemleri var adamın bir zahmet kariyeri bitsin onun da. Avengers ekibindeki adamı bilmiyorum bakmak lazım ne yaptığına. Johnny Depp olayında ise o da çok masum değildi Amber Heard'un problemli bir kadın olması Johnny Depp'in yaptıklarını haklı çıkartmıyor. Ortada çok sorunlu bir ilişki vardı.
Tüm bunlar bir yana bu adamlar suçlu bulunsa bile, hatta yaptıkları şey yüzünden ceza alsa bile bir kaç yıla hepsi geri dönüyor malesef. Kariyeri bitti diye örnek vermişsiniz (ki bence daha önce olduğu gibi hepsi geri dönecek) ben de şiddet ve tacizden ceza almasına rağmen kariyerine devam eden birkaç kişiden örnek vereyim. Sayının ne kadar çok olduğunu görünce bir iki kişinin cancel edilmesi çok da göze batmıyor açıkçası.
Louis C.K. ekibindeki kadınlara cinsel tacizde bulunduğu iddiası çıktı. Kendisi de daha sonra bu iddiaları kabul etti. Şu an gösteriye çıkmaya devam ediyor. Olaylar unutulsun diye bir süre sessiz kaldı ve işlerine devam etti.
Hollandalı voletbolcu Stevan Van de Velde çocuk tecavüzünden hüküm giymiş bir sporcu bu sene olimpiyatlarda yarıştı.
Yönetmen Roman Polanski. 13 yaşındaki bir kıza tecavüz etmekten suçlu bulundu cancel olmadı.
Türkiye'den bir çok örnek verilebilir ama en bilindikleri söyleyeyim: İbrahim Tatlıses, Erkan Petekkaya, Ozan Güven ve daha nicesi.
Bunlar benim ilk aklima gelenler daha araştırsak yüzlerce isim çıkar. Tecavüz ve şiddetle ismi anılan hatta hüküm giyen bir çok erkek kariyerine devem ediyor. Bu suçu işleyen onlarca kişi hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ederken erkekler iftiraya uğruyor diye algı yaratmak potansiyel suçluları teşvik etmekten başka bir işe yaramıyor.