diğer 2 karakter nerde doktorrrBaşları için spoiler olabilir ama bak.
diğer 2 karakter nerde doktorrrBaşları için spoiler olabilir ama bak.
İşin nüktesi de orada. 3 kişi gördün gibi say.diğer 2 karakter nerde doktorrr
bana bu seriye başlamam için 3 karakter gösterin.
böyle düz ol işte @carpe d. em 3 tane aynı adamı koymuşsun kafamızı bulandırıyorsun.
İzleyince benim attığım daha doğruydu, bunu anlayacaksınböyle düz ol işte @carpe d. em 3 tane aynı adamı koymuşsun kafamızı bulandırıyorsun.
Sen izleyeceğim diyordun izledin herhalde görünüşe bakılırsa.İzleyince benim attığım daha doğruydu, bunu anlayacaksın
İzledim. Son 1-2 bölüm kalmıştı ilk sezondan. Yazmıştım buraya da sanki.Sen izleyeceğim diyordun izledin herhalde görünüşe bakılırsa.
Görmedim herhalde, mangasına da bir ip atarsın madem.İzledim. Son 1-2 bölüm kalmıştı ilk sezondan. Yazmıştım buraya da sanki.
UnutmuşsunGörmedim herhalde, mangasına da bir ip atarsın madem.
Mangasıyla animesi çok fark ediyor mu serinin?
İzledim de son 2 bölüm kaldı ilk sezondan. Genel izlenimim:
Hikayesi ortalama geldi, çok değişik bir yönü yok. Biraz fazla tesadüfi işler var ama karakter tasarımları ve aksiyonları güzel gibi. Evreninin kesinlikle genişlemesi lazım. Karakter tasarımları bence fena değil ama çok azlar.
Serinin artıları
+tasarımlar iyi
+animasyon güzel
+modern zamanla bazı geçmiş kültürü iyi harman etmişler bazı yerlerde
+serideki metafizik öğelerin kurgusal olarak potansiyeli yüksek, çok değişik işler çıkabilir
Serinin eksileri
-Evreni çok dar gibi geldi bana
-Yine karakter sayısı az
-Hikaye klişelerden nasibini epey almış ama güzel işlenirse potansiyel var
-Daha çetrefilli, tek düze olmayan gri ilişkiler lazım. Ana karakterde bu biraz var içindeki lanetle beraber ama daha köklü ve dramı yüksek ilişkiler başka karakterler üzerinden de iyice hissettirilip işlenebilir.
-Özellikle kötü karakterlere daha çarpıcı hedefler konulsa iyi olur sanki. Zevkine kötülük yapıyorlar gibi bir şey hissettim sadece şimdiye kadar.
23'ümde yaşlanmışım, vizeler falan derken iyice kafa gitmiş.Unutmuşsun
Sen de cevap vermiştin çünkü