Çoğu kişi böyle düşünüyor, sevdikleri karakterler olmasına rağmen, söylediklerine göre devam etmiyorlarmış.Güzel seri güzel olmasına da nedense devam edesim pek yok
Devam etme isteği uyandırmıyor sanki seriyi şurda salsam hiçbir şey kaybetmeyecekmişim gibi ama okurken eğleniyor insanÇoğu kişi böyle düşünüyor, sevdikleri karakterler olmasına rağmen, söylediklerine göre devam etmiyorlarmış.
Ben de JoJo için öyle düşünüyordum, saldım gitti bir daha da geri dönmedim, part7 yi bir kaç bölüm okudum o da sarmadı, bir daha da geri dönmedim. Bu seri de JoJo'ya benzediği için anlayabiliyorum.Devam etme isteği uyandırmıyor sanki seriyi şurda salsam hiçbir şey kaybetmeyecekmişim gibi ama okurken eğleniyor insan
Millet de Part 7 en iyi part der oysaki. Bende okuyorum şu an Part 7'yi. İzlenimim güzel ve akıcı yönünde. 20. bölümdeyim.Ben de JoJo için öyle düşünüyordum, saldım gitti bir daha da geri dönmedim, part7 yi bir kaç bölüm okudum o da sarmadı, bir daha da geri dönmedim. Bu seri de JoJo'ya benzediği için anlayabiliyorum.
Öyledir herhalde, ben genel olarak seriyi salmıştım.Millet de Part 7 en iyi part der oysaki. Bende okuyorum şu an Part 7'yi. İzlenimim güzel ve akıcı yönünde. 20. bölümdeyim.