manga panellerinin nasıl animeye adapte edildiğini bilmiyo'sun gibi geldi, animeyi beğenmiyo'san yallah tekrar manga oku tarzı yorumlar çoktu ;'tTüh ya JJK fandomu linçliyormuş.![]()
manga panellerinin nasıl animeye adapte edildiğini bilmiyo'sun gibi geldi, animeyi beğenmiyo'san yallah tekrar manga oku tarzı yorumlar çoktu ;'tTüh ya JJK fandomu linçliyormuş.![]()
neyse mangada ayıla bayıla okuduğum çoğu bölümü anime de rezalet yapmışlar hele o Toji kısımları bir de Mahito benim favori elemanım ama nedense gereksiz bir güçlü geldi ve sıkıldım, Mahito vs 366363 kişinin dövüşmesinden…. Mangada haftalık okuyunca fark etmedim herhalde, inümaki nin kolları kopma olayı, Sukunanın patlama olayınca mangada çok netti. Animede sonradan haber vermişler gibi olmuş. Anlamadım yani… Nanamin, yav bu adamı nasıl öldürdü ama Gege kahpe adam 
Son bölüm baya iyiydi.3. sezon anime tarihinin teknik açıdan en iyi işi olabilir.
Seri izlenir, güzel akıyor ama orjinallik hiç alamıyorum. Yuta'da bana direkt Kakashi, Sasuke karışımı gibi geldi. Hele o tekniği...Son bölüm baya iyiydi.
Yuta baya orjinal bir karakter olmuş.