Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Jujutsu Kaisen (Anime)

Vay yavrum vay. Çizimler çok iyi gözüküyor. Flashback bölümlerinde içten içe çizimlerin biraz bozduğunu düşünmüştüm ama Şibuya'ya saklamışlar kendilerini belli. Yalnız King Gnu grubunun müziği direkt kendini belli ediyor. Daha başlığı okumadan onlar olduğunu anladım.

Vay yavrum vay. Çizimler çok iyi gözüküyor. Flashback bölümlerinde içten içe çizimlerin biraz bozduğunu düşünmüştüm ama Şibuya'ya saklamışlar kendilerini belli. Yalnız King Gnu grubunun müziği direkt kendini belli ediyor. Daha başlığı okumadan onlar olduğunu anladım.
Çizimler bozulmadı aslında değişti. Karakter tasarımları daha basit. Gölgelendirme ve karakterlerin etrafındaki çizgiler daha az. Sanat tasarımı çok net ilk sezondan farklı. Bunun da sebebi yönetmen değişti.

Anime konusunu görmüşken yazayım.İlk sezon güzeldi ve serinin tanıtımı gibi bir şeydi asıl seri bu sezon başlayacaktı.Ama ikinci sezonun ilk bölümünü izlediğimde tam bir hayal kırıklığıydı.Çizimler aşırı kötü ve gereksiz filler sahneler eklenmişti.İzleyemedim bile öyle söyleyeyim.Diğer bölümlere bakmadım ama internette Toji'yi falan gördüm baya berbat.Kısacası hayal kırıklığı...Mangadan devam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık