Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

Jozu vururken marco öyle mal gibi bakıcak ya jozu gelişmiş olacak marco öyle durucak. adkgad,çadhaaldhgkad

Şimdi burada şöyle bir yol ayrımı var:
Eğer Jozu Vücudunun üstünde elmas kütlesi oluşturuyorsa haki işe yaramaz.
Eğer Jozu vücudunun belli noktalarını elmasa çeviriyorsa, Marco onu eşşek sudan gelinceye kadar döver.

şurda zırhın üstündede elmas var bunumu demek istedin yanlışmı anladım.

Alpamis

Jozu vururken marco öyle mal gibi bakıcak ya jozu gelişmiş olacak marco öyle durucak. adkgad,çadhaaldhgkad

şurda zırhın üstündede elmas var bunumu demek istedin yanlışmı anladım.
Arkadaş iron man gibi olduğundan bahsediyor.Zırh gibi üstüne geçiriyor.Bildiğin şövalye yani o şekilde.

BeyazDiş

Biraz görüşümü savunmak için bu durumu araştırdım ne kadar doğru bilmiyorum ama bir bak istersen.
http://blog.milliyet.com.tr/pirlanta-kirilir-mi-/Blog/?BlogNo=376791
Hımm

Daha önce duymuştum böyle bişey, sanırım okulda öğretmen anlatmıştı. ( Genelde dinlemem fizikciyi -_- )
İşler iyice karıştı.

Şimdi arkadaşlar; E. Oda denen adam fizikten, hatta genel olarak bilimden bihaber bir insandır. Bunu Op'de rahatlıkla görebilirsiniz.
Örneğin Magu Magu > Mera Mera
Jozu'ya da bi kıyak geçer heralde

Dediğimle bir alaka kuramadım kardeşim.Ben kırılırlığını tartışmıyorum ki ?
Ama kardeşim o şekilde kolunun gitmemesi gerekirdi.Sonuçta senin elmas zırhın donuyor kolunu güvene alabilirdin.Ama Kuzan resmen elması dondurduğu sırada kolunu alıyor.
Koluna güvene alma olayı ile neyi kastediyorsun ?
Elmas zırh ile kolun donmamasını önlemek ise nasıl önlicen öyle bir şeyi ? :/
Elmas ile birlikte kolunuda dondurur adam soğuk soğuk meyvesi koca denizi donduruyor hava bile donuyor elmas ile kaplı diye vücur korunmaz diye birşey yok elmas bile soğuğu iletir vücuda ve vücutta donar.(Kastettiğin buysa pek anlamadım gerçi :/ )

Alpamis

Koluna güvene alma olayı ile neyi kastediyorsun ?
Elmas zırh ile kolun donmamasını önlemek ise nasıl önlicen öyle bir şeyi ? :/
Elmas ile birlikte kolunuda dondurur.
Hmm ben de zırhını dondurduğu sırada o zırhtan kurtulabilir diye düşündüm.Yine de senin dediğin şekilde zırh yapıyorsa bu üretiyor anlamına gelir.Daha fazla üretip fırlatabilir böyle sivri şeyler yapıp yani daha efektif kullanabilirdi gibi.Keşke Karasakal tutsaydı da Jozu'yu anlasaydık zırh mı değil mi diye.:D

Hmm ben de zırhını dondurduğu sırada o zırhtan kurtulabilir diye düşündüm.Yine de senin dediğin şekilde zırh yapıyorsa bu üretiyor anlamına gelir.Daha fazla üretip fırlatabilir böyle sivri şeyler yapıp yani daha efektif kullanabilirdi gibi.Keşke Karasakal tutsaydı da Jozu'yu anlasaydık zırh mı değil mi diye.:D
O zaman herkes elmas kılıç yapardı elmas = su olurdu E.Oda kısıtlamış işte.
Hacı yazıyı atmışsın da, olayı bilimselliğe dayandıracaksak Op serisini at bir kenara gitsin. Fizik kuralları Op evrenine uygulamadık uygulamadık Jozu'da mı karşımıza çıktı :)
E.Oda duymuştur ona göre çizmiştir kesin birşey diyemicem o konuda.
Sonuçta Mihawk daldı kesemedi ama Aokiji kırdı.İkisi farklı şey ve elmasın kesilmesi zorken kırılması daha kolay bilimsel bir biçimde çizmiş gibi :/ (Teorimi sonuna kadar desteklerim :/ )

Alpamis

O zaman herkes elmas kılıç yapardı elmas = su olurdu E.Oda kısıtlamış işte.

E.Oda duymuştur ona göre çizmiştir kesin birşey diyemicem o konuda.
Sonuçta Mihawk daldı kesemedi ama Aokiji kırdı.İkisi farklı şey ve elmasın kesilmesi zorken kırılması daha kolay bilimsel bir biçimde çizmiş gibi :/ (Teorimi sonuna kadar desteklerim :/ )
:D Bana o şekilde düşünürse saçmalamış gibi gelir.Sen zırh gibi düşünüyorsan bunu ve o kadar üretebiliyorsa saçmalık olur.Ve ayrıca sınırı kadar üretmesi engel değil.Boş zamanında zırhı yaptığın elmasdan kılıçda yapabilirdi :D Tayfadaki kılıç kullananlara :D

Neyse bana göre Marco bu vs'yi alır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık