Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

@phoenix kendi elinle bana daha iyi bir örnek verme şansı verdin :) , bak marco iyileştiği zaman böyle oluyor ;

kanı görüyor musun ? kan akıyor, ve mangaka marconun iyileşme sürecini gösteriyor, benim akainu magması vs. anka alevleri örneğinde ne kan var nede iyileşme süreci, artık bu örneğide anla diyorum dahada bir şey demiyorum bu konu hakkında son mesajım.

@phoenix kendi elinle bana daha iyi bir örnek verme şansı verdin :) , bak marco iyileştiği zaman böyle oluyor ;

kanı görüyor musun ? kan akıyor, ve mangaka marconun iyileşme sürecini gösteriyor, benim akainu magması vs. anka alevleri örneğinde ne kan var nede iyileşme süreci, artık bu örneğide anla diyorum dahada bir şey demiyorum bu konu hakkında son mesajım.
Lazer yağmurunda da yok kan? Halbuki kan gölü olması lazım.Adamda çizik yok çizik kanı manı geç.Adam iyileşiyor diyorum kan diyor.Adamda ne kadar mavi ateş varsa o kadar çabuk iyileşiyor Smoker söylemiş işte.Dikkat et lazerlere kafa attığında falan mavi alev çok.Aynı şekilde magmayı avuçlarken de alevler çok.Normal halinde ise ciddi hasar veriyor 2 tane lazer.Lazer yağmurundan çizik almadığına inanan adam magmaya inanmıyor.Çok mantıklı :)

Ah da demiyor evet :D Niye zoruna gidiyor.Lazerlere kafa atarken off anam diye ağlıyor mu :D

Alpamis

Dostum Marco'nun özelliği iyileşme değil mi? Garp kafasına soğan ezer gibi vurunca niye iyileştirmiyor savaş bitmiş herkes evine gitmiş kafa sarılı geziyor. O kadar abartmayın yani dayanıksız işte. Kabul et yonko ikinci adamına yakışmıyor. Meyvesi olması tek atacak Garp bi' de öylesine vurdu ha. Öylesine bi' vuruştu yani sinek geze ya etrafında elini savurursun, aynı öyle bi' vuruş. Kak git dedi yere yığdı sümsük gibi ya :D

@Byakko
Garp'ın yumruğuna banamısın demedi evet kafasına güneş vurdu kafası sargıda dolaştı. Herifin beyni içerde döndü resmen o yumruktan sonra uçamadı, uçma yetisini kaybetti bi' anlığına. Yorulunca top gelmesin diye kendimi göstermeyen futbolcu gibi çizginin kenarında oynadı sonra. Garp'a daha ilişmedi. Jozu şimdi bu adamı tutamıyorsa gitsin bıraksın bu işi o kadar k.hakisi yoksa. Abi Marco'nun saldırı gücü olsa böyle yıkıcı tamam diyeceğim ya. Ne über hakisi var ne über gücü. Hızla olmuyor herşey, Jozu'da da Marco'ya zarar verecek haki vardır. Yakaladı mı bitkin düşene kadar döver ne kadar iyileşme gücü olsada.
Ya sen anlamak istemiyorsun herhalde iyileştirebilmesinin dayanıklıkla alakalı olduğunu da düşünmüyorum.Evet o yumruk Marco 'ya bir anlık hafıza kaybı yaşatıyor ama vuran kişi Yumruklarıyla Ünlü Yumruk Garp.Yani o adam Jozu'ya da vursa belki daha beter bir hale sokardı.Sen sanki Jozu Garp'tan öyle bir yumruk yese Marco gibi olmazdıya getiriyorsun.Ben de sana bütün Amirallerin saldırılarını alıp buna dayanan ve iyileştirebilen adamın örneğini veriyorum.

Bir de sanki sadece Jozu vuracakmış gibi iyileştirme yeteneği sınırına ulaşana kadar dövücekmiş gibi söylüyorsunuz.Marco Jozu'nun hakisini aştımı işini bitirir Jozu'nun , Jozu aşsa bile adam iyileştirebiliyor bir sıkıntı olmayacak.Bu adam Amirallerin saldırılarını iyileştiriyor Jozu'nunkileri hertürlü iyileştirir.

Rud vs Guhoo (Veritas...) güçleri birbirine ters biri pençeleriylen dalar diğeri sert bedeniyle Marco yaralansa iyileşir Jozu darbe almaz çok fazla bana göre yorgunluktan bayılıp gitmezse Jozu yener

Alpamis

Rud vs Guhoo (Veritas...) güçleri birbirine ters biri pençeleriylen dalar diğeri sert bedeniyle Marco yaralansa iyileşir Jozu darbe almaz çok fazla bana göre yorgunluktan bayılıp gitmezse Jozu yener
Jozu neye göre darbe almıyor ? Marco'nun Jozu kadar yok mudur hakisi ? Savaşta bu haki inişli çıkışlı oluyor.İkisi de birbirine zarar verebilir.Ama Marco yaralarını da iyileştirebiliyor.Günün sonunda yaralarından dolayı kaptığı enfeksiyondan ölen Jozu görürüz.:D

Jozu neye göre darbe almıyor ? Marco'nun Jozu kadar yok mudur hakisi ? Savaşta bu haki inişli çıkışlı oluyor.İkisi de birbirine zarar verebilir.Ama Marco yaralarını da iyileştirebiliyor.Günün sonunda yaralarından dolayı kaptığı enfeksiyondan ölen Jozu görürüz.:D
Hakileri denktir o yüzden onu bir kenara at Jozu'da haki ile kaplayacak kendini sonuçta. Geriye Marco'nun pençeleri ile Jozu'nun elmas bedeni kalıyor o pençeler Jozu'yu deşer diyorsan hiç tartışmayalım bence

Dünyanın en iyi kılıç Ustasının Slashını çiziksiz elmas bedeniyle karşılayabilen birinin , saldırı gücü düşük olan
bir kuşun pençesi tarafından kesileceğine inanmak ... :W

Alpamis

Hakileri denktir o yüzden onu bir kenara at Jozu'da haki ile kaplayacak kendini sonuçta. Geriye Marco'nun pençeleri ile Jozu'nun elmas bedeni kalıyor o pençeler Jozu'yu deşer diyorsan hiç tartışmayalım bence
Nasıl ya :D hakileri denkleşince dediğin gibi olur ama bu haki her zaman aynı seviyede olmuyor.Bunun en iyi örneği Magma vs Buz'dur.Bu adamlar büyük ihtimal hakileri sayesinde birbirlerine büyük zarar vermişlerdir.Ve büyük ihitmalde hakileri Jozu ve Marco'nun denkliği gibidir.Yani hakin inişli çıkışlı olucak bildiğin dalga örneği gibi.Yani ufak hatalarda iki taraf birbirine yara verir.Ama birisi iyleştirebiliyor diğeri ise iyileştiremiyor bu yüzden günün sonunda kazanan bana göre Marco olucak.

mihawkla aşık atan vista ile eşdeğer düzeyde kesme saldırısı yapan marco(pençeleriyle), aokiji ve kizaru gibi amiralleri uçurabilen yine marco(sanjinin uçarak vergoya savurduğu sahneye bakın sonrada marconun aokijiyi savurduğu sahneye. demek ki marconun amirallerle aşık atabilecek fiziksel gücü var).Akainu gibi azmanın darbesini karşılayıp savrulmayan ,akainuyu geçirtmeyen bir marco var. bence marco yener

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık