bu kapışmak değilde ne ya ? pençeyi yedikten sonra topuk yapıyor akainu,Akainu ile kapışmadı Akainu'yu tuttu sadece.Bir zahmet tutsun meyvesi bunun için biçilmiş kaftan zaten.
Zoro bile amirali 2 metre geri kaydırıyor la slashı ile.Ama ne oldu kayınca öldü mü amiral? Marco uçarak geldiği dolayısıyla hızlı olduğu için bir zahmet uçursun.Uçurması önemli değil verdiği hasar önemli.Amirallerde kayda değer bir şey mi gördün de Marco şöyle Marco böyle diyorsun.Yoo sapasağlamdı adamlar.Jozu'da anka meyvesi olmadığı için dondurma oldu doğaldır.Biz burada Aokiji vs Jozu'yu tartışmıyoruz,Marco da Aokiji gibi he deyince Jozu'yu halledecek yetenek var mı yok.Tekme,pençe falan var.
Ben sebeplerimi saydım.Saf güç,haki,meyve vs bakınca Jozu saldırıda büyük sürpriz olmazsa daha iyi işte.Savunmada da Marco.
Benim düşüncem Jozu çok dayanıklı,Marco ise yenilenme avantajına sahip bu vs belki 10 gün sürer.Bitkin düşüp yığılan kaybeder bence.İsteyen Marco der isteyen Jozu.
Marco'yu god olarak görüp sanki Dof vs Sanji gibi tek taraflı,sonucu belli bir vs muamelesi yapmayın şu vs konusuna.
[YOUTUBE]O9w1jwyL9dg[/YOUTUBE]
sonra bi daha saldırmaya çalışıyor onuda alevleri ile göğüslüyor, sanki her anka meyvesi yiyen adam akainunun yumruğunu göğüsleyebilecek, fiziksel gücün baya sağlam olacak ki öyle bir şey yapabilesin