Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

Akainu ile kapışmadı Akainu'yu tuttu sadece.Bir zahmet tutsun meyvesi bunun için biçilmiş kaftan zaten.

Zoro bile amirali 2 metre geri kaydırıyor la slashı ile.Ama ne oldu kayınca öldü mü amiral? Marco uçarak geldiği dolayısıyla hızlı olduğu için bir zahmet uçursun.Uçurması önemli değil verdiği hasar önemli.Amirallerde kayda değer bir şey mi gördün de Marco şöyle Marco böyle diyorsun.Yoo sapasağlamdı adamlar.Jozu'da anka meyvesi olmadığı için dondurma oldu doğaldır.Biz burada Aokiji vs Jozu'yu tartışmıyoruz,Marco da Aokiji gibi he deyince Jozu'yu halledecek yetenek var mı yok.Tekme,pençe falan var.

Ben sebeplerimi saydım.Saf güç,haki,meyve vs bakınca Jozu saldırıda büyük sürpriz olmazsa daha iyi işte.Savunmada da Marco.

Benim düşüncem Jozu çok dayanıklı,Marco ise yenilenme avantajına sahip bu vs belki 10 gün sürer.Bitkin düşüp yığılan kaybeder bence.İsteyen Marco der isteyen Jozu.

Marco'yu god olarak görüp sanki Dof vs Sanji gibi tek taraflı,sonucu belli bir vs muamelesi yapmayın şu vs konusuna.
bu kapışmak değilde ne ya ? pençeyi yedikten sonra topuk yapıyor akainu,

[YOUTUBE]O9w1jwyL9dg[/YOUTUBE]

sonra bi daha saldırmaya çalışıyor onuda alevleri ile göğüslüyor, sanki her anka meyvesi yiyen adam akainunun yumruğunu göğüsleyebilecek, fiziksel gücün baya sağlam olacak ki öyle bir şey yapabilesin

bu kapışmak değilde ne ya ? pençeyi yedikten sonra topuk yapıyor akainu,

[YOUTUBE]O9w1jwyL9dg[/YOUTUBE]

sonra bi daha saldırmaya çalışıyor onuda alevleri ile göğüslüyor, sanki her anka meyvesi yiyen adam akainunun yumruğunu göğüsleyebilecek, fiziksel gücün baya sağlam olacak ki öyle bir şey yapabilesin
Vista ile dalıyorlar bir şey olmuyor.Durduramıyorlar,Luffy'i öldürmek için hamle yapıyor Akainu sonra Marco giriyor araya durduruyor sonra WB arkadan dalıyor.Yerin dibine yolluyor.Tutmak,durdurmak ile kapışmak farklı.

Evet her anka meyvesi yiyen yapar.Yahu iyileşiyorsun anında.Fiziksel kuvvetinin burada önemi yok.İyileşmese magma deler geçer,fiziksel kuvveti kurtarmaz onu zaten.

Bana kalırsa şu ikiye tek sahnesi marco ve jozuyla sabo arasındaki farkı belli ediyor.Tamam akainu güçlü ama isshoyla arasında çok fark yoktur.Marco iki kişi dalıyor ve sabo dalıyor sonuç ortada.İlki tınlanmıyor ikincisinde amiral kolaylıkla durduramıyor.

Vista ile dalıyorlar bir şey olmuyor.Durduramıyorlar,Luffy'i öldürmek için hamle yapıyor Akainu sonra Marco giriyor araya durduruyor sonra WB arkadan dalıyor.Yerin dibine yolluyor.Tutmak,durdurmak ile kapışmak farklı.

Evet her anka meyvesi yiyen yapar.Yahu iyileşiyorsun anında.Fiziksel kuvvetinin burada önemi yok.İyileşmese magma deler geçer,fiziksel kuvveti kurtarmaz onu zaten.
her anka meyvesi yiyen yapar mı ? sen orada onun iyileşip iyileşmemesini bile anlamamışsın, bide bana anlatıyorsun, magmayı iyileştirmek nedemek ? orada akainunun magması geri sekiyor,

buradaki fark ise kafasında göğsünde yara var ve onları iyileştiriyor,

yani marco orada iyileşmiyor kizarunun yasakani no magatamasını göğüslediği gibi, ayrıca iyileşmekle saldırıyı durdurmak aynı şey mi ? adam sana vurur savurur kenara sen orada kendi kendini iyileştirirsin sonradan, burada saldırı durduruluyor, yani bu fiziksel güç ister

marco orada mavi alevlerini magmaya karşı kalkan olarak koymuş, ancak akainu ace in alevlerini yaktığı gibi anka alevlerini yakamıyor, fark burada, yani marco fiziksel gücünü kullanarak mavi alevleri ile akainunun saldırısını geri sektiriyor

her anka meyvesi yiyen yapar mı ? sen orada onun iyileşip iyileşmemesini bile anlamamışsın, bide bana anlatıyorsun, magmayı iyileştirmek nedemek ? orada akainunun magması geri sekiyor,

buradaki fark ise kafasında göğsünde yara var ve onları iyileştiriyor,

yani marco orada iyileşmiyor kizarunun yasakani no magatamasını göğüslediği gibi, ayrıca iyileşmekle saldırıyı durdurmak aynı şey mi ? adam sana vurur savurur kenara sen orada kendi kendini iyileştirirsin sonradan, burada saldırı durduruluyor, yani bu fiziksel güç ister

marco orada mavi alevlerini magmaya karşı kalkan olarak koymuş, ancak akainu ace in alevlerini yaktığı gibi anka alevlerini yakamıyor, fark burada, yani marco fiziksel gücünü kullanarak mavi alevleri ile akainunun saldırısını geri sektiriyor
Birader adam magmadan da hasar alıyor,lazerlerden de.Yakamıyor diyor ya.Dalga mı geçiyorsun birader? Marco logia değil.Marco hasarı alıyor ama iyileşiyor anında.Mavi ateşi yakamıyor diyor ya ahaha

Birader adam magmadan da hasar alıyor,lazerlerden de.Yakamıyor diyor ya.Dalga mı geçiyorsun birader? Marco logia değil.Marco hasarı alıyor ama iyileşiyor anında.Mavi ateşi yakamıyor diyor ya ahaha
arkadaş senin gözün görmüyor mu ? bak iyi bak oraya, iki sayfayı koydum ki anla diye, birinde kizarunun açtığı delikleri iyileştiriyor, diğerinde akainunun magması işlemiyor anka alevlerine, marco nerede iyileşiyor akainu karşısında ? kizaru karşısında iyileşirken mangaka bunu gösteriyor özellikle o açılan deliklerin kapanmasını, sen burada diyorsunki magma marcoyu yakıyor sonrada marco iyileşiyor, hani nerede yanma efekti ? nerede iyileşme efekti ? anında iyileşiyor diyorsun, öyle saçma şeymi olur, ışık hızında mı iyileşiyor bu adam ? kizaru nun lazerlerini iyileştirirken bile biraz süre geçti öyle iyileştirdi

marco iyileşirken böyle gösteriyor mangaka ; (sağ kenarda)

iki resmi koydum farkı anla diye ama boşa konuşuyorum resmen

arkadaş senin gözün görmüyor mu ? bak iyi bak oraya, iki sayfayı koydum ki anla diye, birinde kizarunun açtığı delikleri iyileştiriyor, diğerinde akainunun magması işlemiyor anka alevlerine, marco nerede iyileşiyor akainu karşısında ? kizaru karşısında iyileşirken mangaka bunu gösteriyor özellikle o açılan deliklerin kapanmasını, sen burada diyorsunki magma marcoyu yakıyor sonrada marco iyileşiyor, hani nerede yanma efekti ? nerede iyileşme efekti ? anında iyileşiyor diyorsun, öyle saçma şeymi olur, ışık hızında mı iyileşiyor bu adam ? kizaru nun lazerlerini iyileştirirken bile biraz süre geçti öyle iyileştirdi

Birader sen hasta mısın? Sana kalsa lazerleri de sektiriyor.Çünkü resimden gözüken o? La adam alıyor hasarı anlamıyor musun sen? İyileştiğini nereden görecen anında iyileşiyor zaten.

Bak viki açıklaması:

Ayrıca Akainu'nunun magma yumruğunu Busōshoku Haki'si yardımıyla durdurmuş ve Ateş Logia'sı olan Ace'i bile yakan saldırıdan etkilenmemiştir. Oluşan yanıklarda hemen iyileşmiştir.

Gece gece canımı sıkıyorsun.He birader sen haklısın valla yürü git uğraşamayacağım.

ahaha viki diyor :D vikiyi E.Oda mı yazıyor ? sen diyorsunki akainu marcoyu yakıyor, nerede yandı diyorum bende ? sana göre marco ışık hızında iyileşebiliyor, çünkü iyileşme efekti diye bir şey yok orada ama sana göre acaip hızlı iyileşmiş

ben sana basit şekilde anlatıyorum, akainu ace in alevlerini yakabiliyor ama marconun anka alevlerini yakamıyor, bırakta bu adam herşeyi yakıp kül etmesin bir zahmet, one piece evreninde zayıflığı olmayan bir meyve yok gibi

ayrıca magmayı yemiş olsa orada, beyazsakal gibi kafasının yarısı falan uçar, kafasının yarısı uçacak ama ışık hızında iyileştirecek, hiç mantıklı değil, marco orada iyileşmiyor, magmayı yiyen adam bir ''agh ugh'' der yahu, akainu hiç hasar almamasına rağmen marco pençe ile vurunca ''agh'' diye inliyor ama sana göre marco magma tarafından yakılıyor ama bir 'agh' bile demiyor

marco iyileşirken böyle gösteriyor mangaka ; (sağ kenarda)

Bahsettiğin iyileşme olayı, sadece ana bedeni için geçerli. Dediğin sayfanın en sol kısmında tam anka formuna giren lazerler, mavi alevler tarafından absorbe ediliyor. Önceki attığın sayfada da, anka olan kısımları değil, insan olan kısımlarında delikler var. Attığın sayfalara göre, Phoenix'in dediği gibi anında iyileştirme sonucunu çıkardım. Tabii bu sadece mavi alevlere bağlı. Mavi alev ne kadar çoksa, o kadar çabuk iyileşiyor.

ahaha viki diyor :D vikiyi E.Oda mı yazıyor ? sen diyorsunki akainu marcoyu yakıyor, nerede yandı diyorum bende ? sana göre marco ışık hızında iyileşebiliyor, çünkü iyileşme efekti diye bir şey yok orada ama sana göre acaip hızlı iyileşmiş

ben sana basit şekilde anlatıyorum, akainu ace in alevlerini yakabiliyor ama marconun anka alevlerini yakamıyor, bırakta bu adam herşeyi yakıp kül etmesin bir zahmet, one piece evreninde zayıflığı olmayan bir meyve yok gibi

ayrıca magmayı yemiş olsa orada, beyazsakal gibi kafasının yarısı falan uçar, kafasının yarısı uçacak ama ışık hızında iyileştirecek, hiç mantıklı değil
Kardeş anlamıyor musun? Marco hasar alıyor,magmanın yakamama olayı yok la.Marco mavi alevlere sahip bir kuş sadece.O kuşa da hakisi olsun olmasın,ateş olsun magma olsun herkes hasar verir.Fark iyileştirir.

Marco 2 tane lazer yiyor normal durumdayken yaptığı etkiye bak bio.

Aynı Marco lazer yağmuruna bak 2-3 değil yağmura kafa atıyor ve çizik yok.Buna inanıyorsun da magmaya dayanmasına mı inanmıyorsun?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık