Aksine yetişkin bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum. Ben kolay kolay anime sevebilen izleyebilen bir insan değilim genelde çok saçma tavırlar, muhabbetler yüzünden animelerden soğurum. Atıyorum geçenlerde kuroko no basket izlemek istemiştim çünkü basketbola ilgim var. 2 bölümde o çocuksuluk, laubalilik kendini belli etti. Hadi onu geçtim yetişkinlere hitap ettiği söylenen Helsing, Code Geass, Steins Gate gibi animelerden daha olgun bir yapıya sahip aslında.Karakter tasarımları ve isimleri çok ilgi çekici olsa da hikaye ve diyaloglar çocuksu geliyor, o yüzden bir türlü izleyesim gelmedi. Bayağı da bir seveni de var serinin.
Özellikle Jojo ve Dio' nun hareketleri hoşuma gitmedi. Bir ara başlıyıcam ama mangasına.Aksine yetişkin bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum. Ben kolay kolay anime sevebilen izleyebilen bir insan değilim genelde çok saçma tavırlar, muhabbetler yüzünden animelerden soğurum. Atıyorum geçenlerde kuroko no basket izlemek istemiştim çünkü basketbola ilgim var. 2 bölümde o çocuksuluk, laubalilik kendini belli etti. Hadi onu geçtim yetişkinlere hitap ettiği söylenen Helsing, Code Geass, Steins Gate gibi animelerden daha olgun bir yapıya sahip aslında.
Onun dışında muazzam bir hayal dünyası var herifin. Ben böyle vsler, karakterler görmedim uzun zamandır.
Josephe kadar gel sonrasını sevmezsen beni bulÖzellikle Jojo ve Dio' nun hareketleri hoşuma gitmedi. Bir ara başlıyıcam ama mangasına.
Tamamdır görüşücez.Josephe kadar gel sonrasını sevmezsen beni bul
39 bölümlük diğer partta gördüğümüz üzere 39 bölüm olunca yavaşlık ve sıkıcılık oluyor biraz
Güzel seri, başla.Başlamayı düşünüyorum ama nasıl seri başlayayım mı?