Giorno'nun giysi mora daha yakın gibi geldiği, pembe olmasından iyidir her türlü.
Yeni Jojo'nun Expo çekimi düşmüş, yeni gördüm.
İlk bölümü yayınlamışlar
Giorno'nun giysi mora daha yakın gibi geldiği, pembe olmasından iyidir her türlü.
Yeni Jojo'nun Expo çekimi düşmüş, yeni gördüm.
Görsel yönü ve sanat yönetimiyle yine muazzam bomba gibi geliyor. Görsel anlamda bu kadar coşturan başka bir anime serisi daha yok. Her part ayrı bir sanat tarzının ürünü gibi fakat aralarındaki organik bağ hiçbir şekilde kopmuyor. Araki’ye bu kadar sadık kalmaları muhteşem.
SD ile DIU arasında 12 sene var. DIU ile VA arası 2 sene,VA ile SO arası 10 sene var. Yani evet arada yaklaşık aynı süre var.Crusaders ile Diamond arasında kaç zaman geçmiş, muhtemelen Vento Aureo ile Stone Ocean arasında da o
Benim kastettiğim animelerin çıkış tarihleri idi VA bittikten iki yıl kadar sonra SO çıkarırlar. Jojolion hikayesinin bitmesi için biraz zaman harcarlar muhtemelen.SD ile DIU arasında 12 sene var. DIU ile VA arası 2 sene,VA ile SO arası 10 sene var. Yani evet arada yaklaşık aynı süre var.
Aradan 24 yıl geçmesine rağmen Jotaro'nun gram yaşlanmaması da gözlerden kaçmıyor
Seiyuusunu nerden tanıyorum diye bakıp bakıp durdum, Yowamushi Pedal'in İmaizumisi çıktı. Karaktere uymuş ses. Bir an önce çıksa da izlesek.