Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jiraiya, Fukasaku & Shima vs. Uchiha Itachi & Hoshigaki Kisame

Kİm kazanır.

• Kullanılan toplam oy
    186
Bu da çok saçma değil mi ya ? Akatsuki gibi bir tehlike var.Köyün dibinden ayrılmaması gereken adam 2.5 yıl köy dışına gidiyor.Bu nasıl mantık ? Belki Akatsuki Jiraiya var diye 1 grup değil 2 grup göndercek oraya.Düşününce hikayede çok boşluklar çıkıyor gibi.
Bu adamları ordudaki bir asker gibi düşünmemek lazım. 2'li gruplarda bile zor anlaşıyorlardı.

Bu adamları ordudaki bir asker gibi düşünmemek lazım. 2'li gruplarda bile zor anlaşıyorlardı.
Hatta hidan bi jinc yakalamışken hala akatsukinin amacını bile bilmiyordu. Pain yalandan bişey uydurup anlattı ona.

Bu da çok saçma değil mi ya ? Akatsuki gibi bir tehlike var.Köyün dibinden ayrılmaması gereken adam 2.5 yıl köy dışına gidiyor.Bu nasıl mantık ? Belki Akatsuki Jiraiya var diye 1 grup değil 2 grup göndercek oraya.Düşününce hikayede çok boşluklar çıkıyor gibi.
Bunlar ninja. İkiliyken bile dikkat çekiyorlar. Sasuke ve pain aşırı büyük olay çıkarana kadar gölgelerden çalıştı bunlar.

Hiçbirinin umrunda da değil akatsukinin hedefi. Kimse kendini gereğinden fazla riske sokmaz. Daha kaçırılmamış 7-8 hedef var. Naruto'nun acelesi yoktu. Jiraiyayla savaşma riskinden ziyade naruto'yu sonraya bırakmak daha mantıklı.

Ayrıca hatırlarsan jiraiya tek kol haliyle bile bi paini öldürüp cesediyle beraber kaçabiliyordu. Bariyerden çıkıp tekrar painle yüzleşmek zorunda değildi. Bi daha sırrını çözme fırsatı olmaz diye kendini feda ediyor.

Benzer bi olay yaşanması mümkün. Naruto'yu ve bi akatsukiyi alır bariyerine. Adamı harcayıp kaçar. Akatsuki bişey kazanmadan üye kaybeder.

Aynen hacı ya, İtaçi zaten ajan değildi de Akatsukiye çalışıyordu, Orochi’yle eşit olan Jiraiya’yı yenemez ama Orochi’yi tekleyebilir aynen

Bak ben sana açık ve net diyorum, siz iyice uçmuşsunuz. Artık ne yeyip içtiniz de bu seviyeye ulaştınız bilmiyorum ama herhangi bir konuda İtaçi’nin savunulması sizin için asla akla mantığa sığmayan bir şey olmuş.

Jiraiya dediğiniz adam Orochi ile eşit, İtaçi de bu adamı defalarca kez teklemiş. Buna bakarak akıllı bir insan “olm İtaçi > Orochi = Jiraiya” denklemini rahatlıkla kurabilmeli. Bunda bile saçma sapan “olm yea itaçi fanları yea” diye boş yapıyorsunuz ya, asıl akıl almaz kitle itaçi haterı kitle.

Amiral > Yonko diyen elemanlarla İtaçi kimseyi yenemez yea diyen kitlenin aynı olması peki :oleyo2:

Yine Mihawk’ı sevmeyen kitle de bunlar. Nerede güçlü kuvvetli, kusursuz karakter var, karşısında bu amiralci tayfa.
Senin karşıt fikrin olan her grubu aynı kitleymis gibi sayıp gruplastirman bizim ülkeden bazı şeyleri çağrıștırdı. :D

Eyvallah, çok teşekkürler.

Kisame düşünüyor, zaten et duvarında, Itachi'nin eline bakması da bunu kanıtlıyor.

Varlığı yetti, kaldı ki genjutsudan da Sasuke sayesinde çıktı Itachi.

Onu açabilecek halde değildi bence, kaldı ki Jiraiya hızı olmayan biri değil.

Köyün dışında niye göstersin kendisini Danzo'ya ? O iddia çürüyeli yıllar oldu hocam.

Tutarsızlıklar var elbette ama işte yorum farkı da var. Doğaldır yani. Saygı olduktan sonra benim için hiç sorun değil :D Sağolasın.
Yine madde madde yazacağım;

• Güçsüz olduğunu Kisame kabul ediyor, bende kabul ediyorum ama çok güçsüz değildir. Jiraiya sage mode açmasa, kazanırken zorlanır diye düşünüyorum.
  • Kabuto ile vs'sinde genjutsu altına giriyor muydu? Sadece karşılıklı genjutsu yapıyorlardı, öyle hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim, yorum yapamadım.
  • Sasuke ile vs'sinde ölecek durumdayken bile açtı, bence yine açardı ama açtıktan sonra nasıl bir halde bulurduk bilemiyorum. Sonrasında kan mı kusardı, ölür müydü bilemem.
  • Obito'nun direk açıklamaı bu değil miydi? Bence mi yanlış hatırlıyorum. Obito, Sasuke ile konuşurken ifade ediyordu İtachi'nin o yüzden gittiğini.
  • Karakter tasarımlarını yaparken, ilk düşündüğü yerde bırakmıyor karakterleri. Sürekli güncelleme geliyor. Şahsen böyle düşünüyorum ama saygı çerçevesinde her şey tartışılabilir. Bazı karakter fanları oluyor, inanılmaz toxic oluyor, hiç konuşamam onlarla.

Yine madde madde yazacağım;
  • Kabuto ile vs'sinde genjutsu altına giriyor muydu? Sadece karşılıklı genjutsu yapıyorlardı, öyle hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim, yorum yapamadım.
Birbirlerini kurtardıkları sahne:

Bunun haricinde de tam izanami başlayacakken Itachi'yi ikiye böldüğü oldu:

Amacı direk öldürmek olsa belki amaterasu veya totsugayla kazanırdı. Ancak Sasuke orda olmasa edo tensei'yi bozamadan yeniliyordu.

Birbirlerini kurtardıkları sahne:

Bunun haricinde de tam izanami başlayacakken Itachi'yi ikiye böldüğü oldu:

Amacı direk öldürmek olsa belki amaterasu veya totsugayla kazanırdı. Ancak Sasuke orda olmasa edo tensei'yi bozamadan yeniliyordu.
İtachi ve Sasuke'nin birbirini kurtardığını hatırlamıyorum, paylaşım için teşekkür ederim.

İkiye böldüğü sahneyi hatırlıyorum, İzanami için gerekli şartlardan biri falan gibi bir şeydi sanırım.

Aynı fikirdeyim amacı öldürmek olsaydı kazanabilirdi ama amacı, edo tensei bozmak olduğu için Sasuke'nin büyük faydasını gördü. Boğa'yı yakalamak için yaptıkları şey vardı çocukken. Onu canlandırmışlardı.

İtachi bunu kazanır.Sasuke dövüşüne aradan 3 senelik bir zaman geçti sanırsam.
orochimaru,deidara,kisame,kabuto ve nagato'yu yenen adam yener jiraiya'yı.
Hastalığı olmasa sasuke'den de üstün.Obito İtachi seni rahat yenerdi diye söylemide vardı sanırım.
Minato ile aynı zeka seviyesine sahip.
Jiraya güçlü ama bu kadar başarısı yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık