Düşünmemen normal çünkü seride hiç dez avantajlı olduğu bir savaşa sokulmadı, girdiği tek savaştada öldü zaten.ben şahsen itachinin yenilebileceğini düşünmüyorum
Itachi belli başlı şeyleri rakibe dikte edebildiği müddetçe işini görebilen birisi aksi halde gayet de yenilebilir Jiraiya seviyesindeki birisine.
1.si Kisame olsa Itachi ile 1 v 1 olsa Sennin Mode a ihtiyaç duyup duymayacağı bile belli değil. 2.si Sennin Modu Jiraiya tek kullanırken kusurlu, kurbağalar ile iken "mükemmel sennin" olduğu söylendi. Naruto kadar iyi kontrol edemiyor (çünkü o kadar çakra havuzu yok) ancak bunu kurbağalar ile birleşerek yaptığı amfibi moduyla kapatıyor zaten.ayrıca sennin modu kusurlu
Yani Itachi'nin avantajına yazacak bir kusur yok.
Orochimaru'yu maymun etmedi. Itachi Vs Orochimaru 2 kere yaşandı. Bİrinde Orochimaru , Itachi'yi test etti, testin sonuçlarını gördü. Dövüş bile olmadı. İkincisinde de Oroc olabilecek en kötü halinde idi, hasta idi, ninjutsu kullanamıyordu ve totsuga gibi bir plot device a kurban gitti. O halde iken bile karşısında tam donanımlı bir V3 Susano görüp "Susano'mu ? Böylesi tekniklerle beni öldürebileceğini mi sanıyorsun?" diyebiliyordu.orochimaruyu maymun eden jiraiyadan korkmaz.
Kaldı ki Naruto evreni öyle A>B ve B>C or zaman A>C mantığı ile gidebileceğin bir evren değil. Orochimaru ölümsüzlüğüne çok güvenerek rakibine çok fazla açık verme eğilimde, ve jutsu öğrenme hastası olduğundan daima rakibinin önce saldırmasını, ona bir şeyler göstermesini bekliyor.
Jiraiya böyle biri değil.
Kardeşini ve Kakashi'yi katatonik hale sokuyor ve bunu iyileştirebilecek tek ninjanın yerinin dünyada kimse bilmiyor. Kurenai ile Asuma'nın öldürülme, Kakashi'nin kaçırılma emrini veriyor.jiraiyaya zarar vermek istemediği için yapmış olabilir.
Ama ne hikmetse Jiraiya'ya zarar vermek istemiyor. O yüzden mi Jiraiya'nın B seviye tekniği ile adam Amaterasu'ya zorlandı (aynı amaterasu Jiraiya tarafından saniyesinde mühürlenerek çözümlendi).
Geçiniz bunlar.