Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe'nin Gelişi Sonrası Canavar Üçlü'nün Durumu

Yapar tabi adam görünmez olabiliyor varmı Zoronun böyle bir süpergücü, ayrıca uçabiliyor ve armamanti takımla birlikte nerdeyse geçilmez bir defans, adam alev olup yanıyo bide üstüne.

Sanji dediğin adam Vergo Doffyyle kapışmış Katakuriye bile geleceği görsende beni öldüremezsin demiş Bigmomun önünden kız almış Kingle havada kapışmış bir kahramandır. Page one veya Katakurinin kardeşlerini saymadım bile, nasıl binlerce Bigmom tayfasının içinden tereyağından kıl çeker gibi Luffyi alması yıllarca konuşmaya yeter.

Bundan sonra Sanji hakkında konuşacak zoro fanları bana böyle başarılarla gelin.
:hhh:

Gülmekten yazamadı...

bence zoro ve sanji tarafsız bakan herkes için denk güçlere sahiptir. zoro fanları zoronun luffy ile birlikte tayfadan güç olarak ayrıldığını düşünüyor ama arc sonunda zoro ve sanjinin ödüllerinin yine çok yakın olacağını, luffynin ödülünün ise ikisine fark atacağını göreceğiz. bunu zoro ve sanjinin kimleri indireceğinden bağımsız olarak söylüyorum. zoro kaido'yu bile indirse ödülü sanjiye denk olacaktır.
İşte bu gerçeği ne kadar fark etmek istemeselerde zaten arc sonu Oda ödüller ile gösterecek :) Zaten wano ya Sanji daha yüksek ödülle giriş yaptı. Ama bunlara sorsan Kaido yu bırakalım tek Zoro alsın diyorlar. İlginç kafalar cidden ? Sanji bi king ile karşılaştı hemen kıskançlık tripleri felan , halbu ki gifterları da king kadar güçlü kabul edebilirsiniz , çünkü sizler Zoroyu Luffyden güçlü olduğuna inanabilen kişilersiniz, pek bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yeter ki inanın , inanç ile herşey olabilir (!) Tabi yersen ?

İşte bu gerçeği ne kadar fark etmek istemeselerde zaten arc sonu Oda ödüller ile gösterecek :) Zaten wano ya Sanji daha yüksek ödülle giriş yaptı. Ama bunlara sorsan Kaido yu bırakalım tek Zoro alsın diyorlar. İlginç kafalar cidden ? Sanji bi king ile karşılaştı hemen kıskançlık tripleri felan , halbu ki gifterları da king kadar güçlü kabul edebilirsiniz , çünkü sizler Zoroyu Luffyden güçlü olduğuna inanabilen kişilersiniz, pek bi sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yeter ki inanın , inanç ile herşey olabilir (!) Tabi yersen ?
O gifterlarda bi Bat-man var Zoronun nemesisi.

Jinbe araya dalmış. Mangaka o seviye görmüyor demek ki Sanji'yi.
Arc sonu değişir.

Sanji'yi gözden çıkaracak olsa ya öldürürdü ya da Jinbe değil de başkasını çizerdi 2 numara olarak.

Koca shichiyi tayfaya getirdik hemen 3. plana atılmasın diyor Oda muhtemelen.

Hmm... Bazı şeyler cidden değişmiş gibi geliyor. Arc sonu Yamato gelmezse eski düzen olur herhalde.

Bu iki resimde aldatıcı ve algıyı yönlendirici şekilde kullanılmış. Alttaki resim kesilmiş ve Sanjinin gifter dövdüğü sayfa yok. İşiniz gücünüz böyle ucuz numaralarla Sanjiye çamur atmak. Niye balık adam adasında Sanji Jinbeile wadatsumiyi alınca, Zoro buna katılmadı demediniz? İşinize geldiği gibi yorumluyorsunuz herşeyi ve gerçeği çarpıtıyorsunuz.

Bu iki resimde aldatıcı ve algıyı yönlendirici şekilde kullanılmış. Alttaki resim kesilmiş ve Sanjinin gifter dövdüğü sayfa yok. İşiniz gücünüz böyle ucuz numaralarla Sanjiye çamur atmak. Niye balık adam adasında Sanji Jinbeile wadatsumiyi alınca, Zoro buna katılmadı demediniz? İşinize geldiği gibi yorumluyorsunuz herşeyi ve gerçeği çarpıtıyorsunuz.
Sakin ben bile hazırlamadım bunları. Al Sanji'nin dövüştüğü sayfa.

Wadatsumi dövüşüne neden katılsın? :D Sanji ve Jinbei'den teki bile yeterdi. İkisini yan yana dövüştürerek harcadı yazık etti. :/ O balyoz sahnesi önemsiz gibi gelebilir ama bir taş düştüğünde veya başka bir şey olduğunda Sanji karşılardı. Güç konusu olduğu zaman Luffy-Zoro ve Sanji üçlüsünü gözükürdü basit olaylarda bile.

Anlamlı olacağı için zaman atlaması öncesindeki Oars'tan gidelim.

Sanji zincirliyor.

Zoro kesiyor.

Luffy işi bitiriyor.

Ki ben kesin böyledir demedim. Geçici olarak değişmiş gibi dedim bazı şeyler. :bilmem:

Sakin ben bile hazırlamadım bunları. Al Sanji'nin dövüştüğü sayfa.

Wadatsumi dövüşüne neden katılsın? :D Sanji ve Jinbei'den teki bile yeterdi. İkisini yan yana dövüştürerek harcadı yazık etti. :/ O balyoz sahnesi önemsiz gibi gelebilir ama bir taş düştüğünde veya başka bir şey olduğunda Sanji karşılardı. Güç konusu olduğu zaman Luffy-Zoro ve Sanji üçlüsünü gözükürdü basit olaylarda bile.

Anlamlı olacağı için zaman atlaması öncesindeki Oars'tan gidelim.

Sanji zincirliyor.

Zoro kesiyor.

Luffy işi bitiriyor.

Ki ben kesin böyledir demedim. Geçici olarak değişmiş gibi dedim bazı şeyler. :bilmem:
Ya işte balık adam adasında jinbei uçurdu Sanji vurdu buradada tam tersi Zoro düşürmüş Jinbei tutmuş. Nedirki bunda abartılacak anlamadım Oda Zoroyla kaynaştırıyor balinayı.:bilmem:

Monster Trio kavramı,Luffy bu arc İmparator olacağı için bitti.Bundan sonra onlar Kumandan,Jinbe ise akıllı olduğu için sözde sağ kol olur.

Bu arctan sonra Hasır Şapka artık binlerce korsanı arkasına alan bir tayfa olacak.Kaidonun tayfasını da arkasına alacak çünkü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık