Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe'nin Gelişi Sonrası Canavar Üçlü'nün Durumu

Ya bi git işine bilmiyonuş Sanji Mihawkın seviyesini, demedi Sanji sonuç belli rakip dünyanın en iyi kılıç ustası diye.
Sanji onun en güçlü kılıç ustası olduğunu biliyor ama en güçlü kılıç ustası ne kadar güçlü onu bilmiyor. Hakinin dahi ne olduğunu bilmeyen birisi sanji. Yani oradaki sanji toplu halde dalsalar belki de mihawkı alabileceğini bile düşünüyordur :D

Sanji onun en güçlü kılıç ustası olduğunu biliyor ama en güçlü kılıç ustası ne kadar güçlü onu bilmiyor. Hakinin dahi ne olduğunu bilmeyen birisi sanji. Yani oradaki sanji toplu halde dalsalar belki de mihawkı alabileceğini bile düşünüyordur :D
Hayır Sanji Zoro gibi küçük kasabanın hilbillysi değil adam baratierde dünya çeşit adam görmüş geçirmiş ne hatunlarlatakılmış işi çözmüş.:respect:

Yani Sanji'ye bakış açısı senin gibi ütopik olan kişilerle bir şey tartışmak biraz deli işi olsa da sana şu soruyu sorayım hadi. Sanji'nin Zoro'dan üstün olan yanları nelerdir ve bu özellikleri Sanji'yi Zoro'dan güçlü yapar mı ?
Yapar tabi adam görünmez olabiliyor varmı Zoronun böyle bir süpergücü, ayrıca uçabiliyor ve armamanti takımla birlikte nerdeyse geçilmez bir defans, adam alev olup yanıyo bide üstüne.

Sanji dediğin adam Vergo Doffyyle kapışmış Katakuriye bile geleceği görsende beni öldüremezsin demiş Bigmomun önünden kız almış Kingle havada kapışmış bir kahramandır. Page one veya Katakurinin kardeşlerini saymadım bile, nasıl binlerce Bigmom tayfasının içinden tereyağından kıl çeker gibi Luffyi alması yıllarca konuşmaya yeter.

Bundan sonra Sanji hakkında konuşacak zoro fanları bana böyle başarılarla gelin.

Yapar tabi adam görünmez olabiliyor varmı Zoronun böyle bir süpergücü, ayrıca uçabiliyor ve armamanti takımla birlikte nerdeyse geçilmez bir defans, adam alev olup yanıyo bide üstüne.

Sanji dediğin adam Vergo Doffyyle kapışmış Katakuriye bile geleceği görsende beni öldüremezsin demiş Bigmomun önünden kız almış Kingle havada kapışmış bir kahramandır. Page one veya Katakurinin kardeşlerini saymadım bile, nasıl binlerce Bigmom tayfasının içinden tereyağından kıl çeker gibi Luffyi alması yıllarca konuşmaya yeter.

Bundan sonra Sanji hakkında konuşacak zoro fanları bana böyle başarılarla gelin.
Uzun lafın kısası Oda, yıllardır Sanji’yi ezerken aslında Zoro'nun üstüne çıkarıyormuş. Zoro'yu da sürekli koruyayım aman namı zarar görmesin diye düşünürken de baya baya eziyormuş :)

bence zoro ve sanji tarafsız bakan herkes için denk güçlere sahiptir. zoro fanları zoronun luffy ile birlikte tayfadan güç olarak ayrıldığını düşünüyor ama arc sonunda zoro ve sanjinin ödüllerinin yine çok yakın olacağını, luffynin ödülünün ise ikisine fark atacağını göreceğiz. bunu zoro ve sanjinin kimleri indireceğinden bağımsız olarak söylüyorum. zoro kaido'yu bile indirse ödülü sanjiye denk olacaktır.

Forumda bunca zaman trolüne yazıyorsanız ne hoş, eğleniyorsunuz vakit geçiriysunuz güzel güzel. Ama ciddiyseniz vakit kaybı be.

Luffy farklı seviyede olmasa kaptan olmazdı. Luffy>Zoro. Az biraz değil fark.

Zoro'nun farkını da anlatmaya gerek yok. Zoro net şekilde Sanji'den güçlü. Suit filan tırı vırı. Oda suitli suitsiz iki kılıçlı üç kılıçlı diye bir saniye düşündüyse bende hiçbir şey anlamamışımdır bu seriden. O kadar diyorum. Düşünmediği için bazen bize abes gelen şeyler çiziyor zaten bu herif.

Biz Big Mom'ı rezil etti diyoruz ama muhtemelen Oda sonuçta hiçbir şey olmadı ki saldırılardan diye düşünüyor.

Jinbe'ye gelirsek bu adamın 900 bölümlük Zoro ve Sanji'den güçlü olma ihtimali yokkkkkkkk. Bu ikili Luffy ile getirdi tayfayı buralara. Güç anlamında. Luffy en çok bunlara güvendi. Zoro Sanji var dedi Sanji Zoro var o halleder dedi. Chopper Sanji var bizi korur dedi Usopp Zoro'ya güvendi.

Jinbe'nin araya girmesine imkan yok. Daha öncede belirttiğim gibi Jinbe Balıkadam adasından sonra bu yüzden bekletildi bence. Şimdi arc sonunda bu ikisi Jinbe'den daha çok güç göstererek beni haklı çıkaracaklardkr. Zoro zaten gidiyordu Sanji'yeyse suitle bir yol çiziyor. Ama görüyoruz ki Jinbe oradayken sahneyi yine triodan Sanji devralıyor. (momonosuke sahnesi)

Bence çok net şeyleri tartışıyoruz.

Luffy yc1+ göstereceğine bağlı Fuji dövecek seviye bile olabilir
Zoro yc3+ göstereceğine bağlı Queen bile alabilir
Sanji yc4+göstereceğine bağlı Jack'i bile indirebilir.Who Jack üstüyse onu bile indirebilir.
Jinbei yc4+ göstereceğine bağlı Jack'i i bile indirebilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık