Üç karakteri de konumlandırması zor. Tam güçlerini görmedim, elimizde Oda'nın karakterleri konumlandırması, hikaye anlatısı dışında bir şey yok. Buna göre de ben bu üç karakter için en kötü komutan seviyesi derim.
Jinbei, jack, Cracker ve Queen gibi isimleri yeneceğini düşünüyorum.
Ace Jinbei'yle ve Yamato'yladövüşmüş bir isim, potansiyeli çok fazla, o da bu isimleri yenerdi.
Croco da yener, fakat Croco bir sağ kol mudur veya üstü müdür, bunu net oalrak diyemiyorum.
Mevcut güçlerine göre Croco>Ace>Jinbei
Potansiyellerine göre Ace>Croco>Jinbei
Jinbei, jack, Cracker ve Queen gibi isimleri yeneceğini düşünüyorum.
Ace Jinbei'yle ve Yamato'yladövüşmüş bir isim, potansiyeli çok fazla, o da bu isimleri yenerdi.
Croco da yener, fakat Croco bir sağ kol mudur veya üstü müdür, bunu net oalrak diyemiyorum.
Mevcut güçlerine göre Croco>Ace>Jinbei
Potansiyellerine göre Ace>Croco>Jinbei
Ben kural geldi diye mi yazmışım, yoksa insanların öyle algısı mı var yazmışım? Kata'yı tanrılaştıran, ona bunu açmaz, şöyle her şeyi sezer engeller diyen ben değildim.Güçsüze uyanış açılmaz diye yeni bir güncelleme mi geldi? Gaz dediğin şey zaten kişisel bir saldırı bile değil, atıyorsun tüm alanı etkiliyor. Germanın kapak hikayesinde düşmandan hasar almamış olması yeterli.
Kata, King'i yener zaten. Sen üstüne alınma fazla, daha çok Alpa gibi Kata övenlere karşılık yazıyorum. Kata hiçbir hasar almazdı, Mihawk'ı bile yenerdi diyenlere karşı. Kısacası Kata gayet aşırı abartılan isimlerden birisiydi, övdük o yüzden tribe girdiniz demeyin.Karakteri övdük diye bu kadar tribe girip karakterden ultra şeyler bekleyeceğinizi bilmiyorduk kusura bakmayın.
Linlin'in gücünü istediği oluşuma karşı çizik yemedi adam. Hepsini de paket edeceği için araya Caesar girdi. Dof'un gladyatörlere karşı uyanış kullandığını da gördük.
Sırf King'i yener dedim diye abartıyorsun diyen kişilerle aynı taraftasın ama sen bilirsin.