Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Jigokuraku (Anime)

Seriyi Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    17
İlk sezon bitti. Keşke bütçesi biraz daha yüksek olsaydı. Openingdeki kalite keşke bölümlere de yansısaydı. İlk bölümü ayrı tutuyorum. İlk bölümün kalitesi iyiydi ama sonrasında o kaliteyi göremedik. Zaten sezon içinde prodüksiyon sıkıntılarından dolayı boş geçtikleri hafta oldu. Seri 2.sezon onayını aldı. Tarih verilmedi. Umarım 2.sezonda Mappa bütçeyi arttırır.

Yeterince waifu ve edgy karakter varsa artar bütçesi

Animesini izlerken merakından mangasına daldığım bir seri. Genel olarak beğeniyorum ama serinin geldiği nokta öyle beklenmedik bir nokta olmadığından biraz keyfim kaçmadı da değil. Umarım sonunu ya da devamını iyi bağlarlar.

Fena değil. Hatta şöyle söylim animesi Demon Slayer gibi olsa daha popüler olabilirdi.
Anime kalitesi fena değil, Tower of God gibi bulanık bir filtre kullanılıyor o yanıltmasın çizimler fena değil ama kare sayısı düşük bu yüzden serinin hakkı verilememiş.

44-45 manga bölümünden 13 bölüm çıkartılmış Bu yüzden akıp gidiyor. Mankada okuyucuyu hiç oyalamamış, direk konuya giriyor ve hiç durmuyor. Bu yüzden dram yönü vs. pek yok ama yine de birlikte izlediğim arkadaşımın ağladığı sahne bile olmuştu : ))

Önemli bir karaktere ilk bölümdeki ciddiyet ve aurasına ket vurulması dışında rahatsız eden pek bir şeyi olmadı.

Çok muhteşem olmasa da hak ettiğinden az popüler olmuş bence. Mangası ilk çıktığı zamanlar bir bölümünü okumuştum ilgimi çekmişti.
Güzel bir çerezlik seri. Akıp gidiyor.

2. sezon 2026 Ocakta gelecekmiş sanırım. Bu yüzden izleyecek başka şeyleriniz varsa bunu biraz daha bekletebilirsiniz.

2. sezon 2 part halinde olursa son sezon olur. Olmazsa bir sezon daha gelir. Çünkü toplam 128 manga bölümü var sanırm

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık