La bu Jack'i niye gömüyorsunuz ben halen çözemedim, neden aşağı mesela?Yonkou komutanı olmayı hak etmiyor. Baştan belliydi cidden üçü arasında en low olduğu.
Inu ve Neko'yu yenemeyip kimyasal silah kullanmak zorunda kalıyor ne diyeyimLa bu Jack'i niye gömüyorsunuz ben halen çözemedim, neden aşağı mesela?
Dinlenen Inu ve Neko ile 5 gün kapışıyor demiyon da Sence nedir güçleri Neko ile Inu'nun?Inu ve Neko'yu yenemeyip kimyasal silah kullanmak zorunda kalıyor ne diyeyim
Doffy chan kendi kurtulamadı mı?Doffy için çabalarını göze aldığım için bir şey diyemiyorum ama beceriksiz ya kurtaramadı Doffy samayı...
Boş adamlar.Dinlenen Inu ve Neko ile 5 gün kapışıyor demiyon da Sence nedir güçleri Neko ile Inu'nun?
+1Zoro için ideal bir rakip.
Adamı o kadar bağladılar ki amiralidir, korudur derken nasıl çıksın bütün ülkenin derdi Doffy oldu.Doffy chan kendi kurtulamadı mı?
Lan ya kurtaramadigi iyi olmuş yoksa Jack'in de zincirler gidecekti.Doffy için çabalarını göze aldığım için bir şey diyemiyorum ama beceriksiz ya kurtaramadı Doffy samayı...