Harbi tutmayın küçük enişteyi ya bunuda öve öve bitiremiyorlar.
Övmekle haklı değil miyiz sence?Harbi tutmayın küçük enişteyi ya bunuda öve öve bitiremiyorlar.
Sevmiyorum ama hakkının yendiğini düşünüyorum.Bir ben mi seviyorum bu adamı?
Düşünmeyen direk saldıran bir tip yani .s ayrıca Dofu da alamadı beceriksiz.Övmekle haklı değil miyiz sence?
Sevmiyorum ama hakkının yendiğini düşünüyorum.
Ne HakkI var miş sürekli dayak yiyor.Övmekle haklı değil miyiz sence?
Sevmiyorum ama hakkının yendiğini düşünüyorum.
Dofu nasıl alsın adam Fuji+Sengoku var oradaDüşünmeyen direk saldıran bir tip yani .s ayrıca Dofu da alamadı beceriksiz.
Dalarken düşünemiyor işte avel arkadaş.Dofu nasıl alsın adam Fuji+Sengoku var orada
Dofu kurtarmak için neleri göze almış işte ona bak senDalarken düşünemiyor işte avel arkadaş.
Ondan biraz geri vites yapıyorum yoksa buraya neler neler derdim de Doff tutuyor beni ..Dofu kurtarmak için neleri göze almış işte ona bak sen
O gemide 3-5 tane sıradan koramiral yoktu ama. Sizin vasıfsız dediğiniz Fuji, Sengoku ve Tsuru gibi üst rütbe denizciler vardı. Onlara rağmen sağ çıkabiliyorsa bu adam gerçekten iyidir.Düşünmeyen direk saldıran bir tip yani .s ayrıca Dofu da alamadı beceriksiz.
Tutturmuşsunuz bir dayak yiyor, dayak yiyor diye. Minklerle neredeyse 1 hafta gece gündüz dinlenmeden savaştı yıkılmadı. Üstte de yazdığım amirallerin olduğu gemiye daldı yine sağlam çıktı. Amiral ve filo amiralini dövmesini beklemiyordunuz herhalde. Sonra Zunisha'dan tek yedi yine bir şey olmadı. Hadi hepsini geçtim Zunisha'dan tek yeyip hayatta kalabilecek kaç tane adam var şu seride? Sözde dayak yediği karakterler bir amiraller bir de Zunisha. Görende bunları sıradan çer çöp karakter sanacak. Bal gibi de hakkını yiyorsunuz işte kabul edin.Ne HakkI var miş sürekli dayak yiyor.