Aynen katılıyorum. Fazla artist olduğunu da söyleyebilirim.Ulan şu adam çok küçümseniyor ya. Sevdiğim bir karakter değil ama hakkı çok yeniyor.
Öyle hayvani bir vücudum olsa ben de artist olurum valla ne yalan söyleyeyim.Aynen katılıyorum. Fazla artist olduğunu da söyleyebilirim.
Bizim Sanji gibi işte; deneme tahtası. Birini güçlü çizecekken Jack'e iki tokat attırıyor.Ulan şu adam çok küçümseniyor ya. Sevdiğim bir karakter değil ama hakkı çok yeniyor.
Sanji yerine Luffy olsa hak verirdim. Ne de olsa her arc önce dayak yiyor sonra dayak atıyor. Ama ikinci satıra katılıyorum.Bizim Sanji gibi işte; deneme tahtası. Birini güçlü çizecekken Jack'e iki tokat attırıyor.
Sanji olaylarını unutmuşsun sen. Vergo falan.Sanji yerine Luffy olsa hak verirdim. Ne de olsa her arc önce dayak yiyor sonra dayak atıyor. Ama ikinci satıra katılıyorum.
Aslında bardağa dolu yönden bakmak lazım. Bir adama bu kadar kişi saldırıp yıkamıyor ise o adamın alnından öpmek lazım. Kaido gibi bu da. Ne kadar vururlarsa vursunlar yine de yıkılmam diyenlerden.
Hiç sorma. Reisin hakkı yendi o dövüşte. Hadi o tek seferlik bir olaydı. Jack'e gelen vuruyor giden vuruyor yine de yıkılmıyor reis.Sanji olaylarını unutmuşsun sen. Vergo falan.
Dayanıklı ve güçlü zaten. Jack iyidir, iyi.Hiç sorma. Reisin hakkı yendi o dövüşte. Hadi o tek seferlik bir olaydı. Jack'e gelen vuruyor giden vuruyor yine de yıkılmıyor reis.
Aynen.Dayanıklı ve güçlü zaten. Jack iyidir, iyi.