Öyle olursa güzel olur. Acaba 1. adam nasıl biridir merak ediyorumJack , Jozu ve Cracker gibidir. Tayfanın tankı gibi bir nevi.
1.adamı gösterilmez uzun süre.
Öyle olursa güzel olur. Acaba 1. adam nasıl biridir merak ediyorumJack , Jozu ve Cracker gibidir. Tayfanın tankı gibi bir nevi.
1.adamı gösterilmez uzun süre.
Pek sanmıyorum dediğin gibi olacağını.Adam vardiya usulü dövüşmesine rağmen hala denk gitmiş kedi-köpekle.Ikiye birde de baş edebilir bunlarla.İnu ve Neko'nun gece gündüz olayına şükretsin. Yoksa gazı kullanamadan gitmişti.
Sanmıyorum.2v1 daha tehlikeli bence.1 kere 100 kg mi kaldırmak daha kolaydır 2 kere 50 kg mi mesela ? Ve gördüğümüz kadarıyla teke tekte de denk gidiyorlarmış.2v1'de çok şansı yoktur.Pek sanmıyorum dediğin gibi olacağını.Adam vardiya usulü dövüşmesine rağmen hala denk gitmiş kedi-köpekle.Ikiye birde de baş edebilir bunlarla.
Dayanıklılığını düşününce sanki sonradan dengeleme ihtimali var gibi.Jack arasız vuruşmasına rağmen hala ilk günkü gibi dövüşüyormuş.Sanmıyorum.2v1 daha tehlikeli bence.1 kere 100 kg mi kaldırmak daha kolaydır 2 kere 50 kg mi mesela ? Ve gördüğümüz kadarıyla teke tekte de denk gidiyorlarmış.2v1'de çok şansı yoktur.
Zaten Oda'nın bu yüzden birinin kolunu diğerinin bacağını aldığını düşünüyorum.Kaido savaşında Jack'i İnu+Neko'nun alma ihtimali var.Eğer ikisi de sağlam olsaydı Jack'e fazla gelirdi.İkisinden de uzuv alarak dengelemeye çalıştı bence.