Amiralin içinde olduğu gemiyi basmaya giden adam bu Jack, bence çok güçlü tabi ki bir amiral etmez ama baya bir güçlü adam bence. Ancak oyum Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin.
Doflamingo,Mihawk bunlar özel adamlar.Seride önemleri büyük.Bu adam güçlü de ben ilk gördüğümde Doflamingo ağırlığı alamadım.
Bence Shogun ve Doflamingo , Kaido'nun yıkımcılarından farklı bir yerde ve daha güçlü.
Kaido > Shogun > Doflamingo >= Yıkımcılar
Kesinmiş gibi yazmışsın, o yüzden sordum.Gökyüzü adasına çıkmasından uçtuğu kanısına vardım. Kesin bir şey yok henüz
Yok tamamen şahsi. Tabi böyle düşünmemde Kaido'nun tanıtılış şeklinin de etkisi var.Kesinmiş gibi yazmışsın, o yüzden sordum.
Gökyüzü adalarına çıkmanın bir sürü yolu var. Uçan balonla uzaydaki Ay'a kadar çıkılan bir dünyada, daha yakındaki gökyüzü adasına çıkmak için uçmaya gerek yok aslında.
Logia'ların tamamı o saldırıdan kurtulur. Ha sonra uçamayanlar denizi boylar tabi. Ayrıca filin yaşlılığından dolayı derisinin yumuşaması ve kürdan boyutunda toplardan zarar görmesi , rahatlıkla kesilebileceğini gösterir. Kılıç saldırısını uçurabilen güçlü kılıç ustaları fili sote yaparlar.Bu zamana kadar gördüğümüz en büyük fiziksel güçten darbe yedi Jack. Hatırı sayılır bir kıstas olmalı bence bu. Öte yandan havada kalma becerisine sahip kişiler dışında bu saldırıdan kurtulma ihtimali olan biri yok zaten. Kim kurtulabilir ?
Kizaru akla gelen ilk isim. Belki Mingo. Başka aklıma gelmiyor.
Cracker Luffy'nin ilk adam akıllı fiziksel darbesine gitti yahu. Zunisha Cracker'i vurursa selası okunur.Logia'ların tamamı o saldırıdan kurtulur. Ha sonra uçamayanlar denizi boylar tabi. Ayrıca filin yaşlılığından dolayı derisinin yumuşaması ve kürdan boyutunda toplardan zarar görmesi , rahatlıkla kesilebileceğini gösterir. Kılıç saldırısını uçurabilen güçlü kılıç ustaları fili sote yaparlar.
Ha ama darbeyi alıp da kim dayanır , sağ kalır diyorsan. Yonkoular dışında Jozu , Cracker , Oz , Oars Jr.
şu Luffy'nin g3 hakili fil tabancasıCracker Luffy'nin ilk adam akıllı fiziksel darbesine gitti yahu. Zunisha Cracker'i vurursa selası okunur.
Zırhı olursa ne olacağından emin değilim. Ben ölür lafını zırhsız direk bedenine alacağı bir darbe için söyledim. Ayrıca bence Zunisha'nın darbesi Luffy'nin g4ünden daha güçlüdür(3ü kıyas olarak almıyorum bile).şu Luffy'nin g3 hakili fil tabancası
şu da Luffy'nin ağzından hakisinin boyutu. Ve gatling'i.
Sonrasında G4 ile zırhını parçalıyor. Bu durumda filin vuruşuna dayanamaz mı Cracker? Zırhı kırılır sadece ki herif istediği kadar üretebiliyor.
Elbette Zunisha'nın darbesi Luffy'nin G4'ünden güçlü. Ama Luffy savaşı kazanıyor Nami sayesinde. Adam sonsuz üretiyor bisküvilerini. Naminin yağmuru ve Luffy'nin açlık savaşına dönüşüyor sonrası. Ama filin darbesine karşı adam tüm önlemlerini alır sonuçta aranıyor posterine bile zırhı geçmiş adamın. File karşıda kullansın bi zahmet.Zırhı olursa ne olacağından emin değilim. Ben ölür lafını zırhsız direk bedenine alacağı bir darbe için söyledim. Ayrıca bence Zunisha'nın darbesi Luffy'nin g4ünden daha güçlüdür(3ü kıyas olarak almıyorum bile).
Bilemiyorum hala o filin darbesi bana öldürür gibi geliyor. Öldürmese bile geri kalan hayatını sakat geçirir Cracker.Elbette Zunisha'nın darbesi Luffy'nin G4'ünden güçlü. Ama Luffy savaşı kazanıyor Nami sayesinde. Adam sonsuz üretiyor bisküvilerini. Naminin yağmuru ve Luffy'nin açlık savaşına dönüşüyor sonrası. Ama filin darbesine karşı adam tüm önlemlerini alır sonuçta aranıyor posterine bile zırhı geçmiş adamın. File karşıda kullansın bi zahmet.