Life of Pi
Pi Patel, Hindistan’da başına gelen bir deniz kazası sonucu gözlerini açtığında, bir zebra, sırtlan, orangutan ve bir de Bengal Kaplanıyla başbaşa kaldığını anlar. Aynı sandalda vahşi yaşama uyum sağlayarak hayatta kalmaya çalışan genç Pi, zaman içinde kaplanla yalnız kalır. Ona göstereceği saygı ve birliktelik mücadelesi ile bu yaşam savaşı tüm hızıyla devam edecektir.
Merakla beklenen filmlerden olan Pi’nin Yaşamı, tarihin en iyi filmleri arasında yerini alan son derece sürükleyici bir yapım niteliğinde
Filmi can sıkıntısına ve yoğun tavsiye üzerine açayım dedim. Keşke bu filmi sinemada 3boyutlu izleseydim aşırı pişman oldum.
Konusu çok derin olan , tamamiyle görsel şöleni barındırdığı harika bir film olmuş. Ben çok beğendim.
O etobur ada sahnesi neydi öyle yahu ? Takdir ettim kurguyu.Mutlaka ama mutlaka izleyin !
Bir filmden öte bana göre sanat eseri olmuş.
Richard Parkerın , arkasına bile bakmadan gitmesi beni maffetti .
Ne olur bi bakış ataydın :/ Ormanda kaybolduktan sonra , orman yakın planda gösterildi oralarda 2 çift göz aradım.
Nankör kedi bile :/
Peki siz anlatılan 2 hikayeden hangisine inanırdınız beyler ?
Ne olur bi bakış ataydın :/ Ormanda kaybolduktan sonra , orman yakın planda gösterildi oralarda 2 çift göz aradım.
Nankör kedi bile :/
Peki siz anlatılan 2 hikayeden hangisine inanırdınız beyler ?