Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

imdb'nin puanlarına güvenmeyen ve rotten tomatoes, letterboxd gibi sitelerin puanını daha güvenilir bulan insanlara da tokat attı bu film. ben, imdb puanına aldanıp izlemedim bu filmi. letterboxd puanına aldanıp izledim. 72680 kişi puanlamış bu filmi letterboxd'da ve 3.3/5 vermişler. şaka gibi resmen.

bu film yerli bir film olsaydı ve türkiye'nin en ünlü aktrislerinden biri oynasaydı başrolünde, yerden yere vururlardı bu filmi sosyal medyada. 1.5 falan alırdı en fazla.
Lawrance severler aşırı fazla galiba bu puanlamalarda ve filmin gereksiz övülmesinde onun payı olduğunu düşünüyorum.Türk sinemasını hiç sevmesemde şu filmden iyi olan bir sürü film sayarım aynı türde

To Sir, with Love - (E.R. Braithwaite)

Popiół i Diament - (Jerzy Andrzejewski)

Dervis i Smrt - (Meša Selimović)

Sinemada para nasıl aklanır hep merak etmişimdir, zira bazı Türk filmlerinin çekilme sebebini bir türlü kafamda oturtamıyorum.
ben de tam hakim değilim konuya ama zannedersem giderleri yüksek göstererek iç ediyorlar paraları. bir diğeri de boş salona bilet kesip seyirci sayısını yüksek göstermek.

özellikle komedi filmi olduğu iddia edilen ucube gösterileri ve korku filmi olduğu söylenen cin filmleri... tek olayı para aklamak bu filmlerin. ben inanmıyorum bu filmleri beğenen insanların var olduğuna.

Bomboş bir oyuncu o kadın.
katıldığım bir yorum. alaycı kuş serisinden sonra aldı yürüdü ama seveni kadar sevmeyeni de olan mother filmi hariç dişe dokunur bir filmi yok bana kalırsa ama sanırım yabancıların network dediği şey devreye giriyor. kadın hep isimli filmlerde oynadı. alayı da tırt ha bu arada oynadığı filmlerin ve aman aman bir oyunculuğu da yok.

güzel ve komik olduğundan bir şekilde popüler kalmayı beceriyor.

ben de tam hakim değilim konuya ama zannedersem giderleri yüksek göstererek iç ediyorlar paraları. bir diğeri de boş salona bilet kesip seyirci sayısını yüksek göstermek.

özellikle komedi filmi olduğu iddia edilen ucube gösterileri ve korku filmi olduğu söylenen cin filmleri... tek olayı para aklamak bu filmlerin. ben inanmıyorum bu filmleri beğenen insanların var olduğuna.
Var maalesef :S
katıldığım bir yorum. alaycı kuş serisinden sonra aldı yürüdü ama seveni kadar sevmeyeni de olan mother filmi hariç dişe dokunur bir filmi yok bana kalırsa ama sanırım yabancıların network dediği şey devreye giriyor. kadın hep isimli filmlerde oynadı. alayı da tırt ha bu arada oynadığı filmlerin ve aman aman bir oyunculuğu da yok.

güzel ve komik olduğundan bir şekilde popüler kalmayı beceriyor.
İdare eder de o kadar güzel de değil.

Bayağı güzel filmdi. Sonundaki Noel Hikayesi, Paul Auster'ın kitabında da varmış. :)

Smoke - 1995

Müdavim ve müşterilerin hikayelerinin anlatıldığı Brooklyn'de bir tütün dükkanı filmin esas mekanı. Yıllar boyunca her gün, aynı saatte, aynı yerin fotoğrafının çekilmesi ve değişmiyormuş gibi görünen ama bambaşka bir hal alan hayatların hikayesi.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık