4/10
dün izledim fragmanına kanıp ama gerçekten doğru yorum ne olduğu belli olmayan dramı da komediside kötü bir film.Buradan imdbyede güvenmeyin çağrısı yapıyorum şu filme 6.8 vermişler yazıktır.Ayrıca no hard feelingsi büyüde gel diye çevirenlere selam olsun.dilimize ''büyü de gel'' olarak çevrilen, jennifer lawrence ve filmin yapımcılarının para akladığını düşündüğüm ergen fantezisi. boş vaktiniz varsa eğer oturun duvarı izleyin ama yine de bu filmi izlemeyin
imdb'nin puanlarına güvenmeyen ve rotten tomatoes, letterboxd gibi sitelerin puanını daha güvenilir bulan insanlara da tokat attı bu film. ben, imdb puanına aldanıp izlemedim bu filmi. letterboxd puanına aldanıp izledim. 72680 kişi puanlamış bu filmi letterboxd'da ve 3.3/5 vermişler. şaka gibi resmen.dün izledim fragmanına kanıp ama gerçekten doğru yorum ne olduğu belli olmayan dramı da komediside kötü bir film.Buradan imdbyede güvenmeyin çağrısı yapıyorum şu filme 6.8 vermişler yazıktır.Ayrıca no hard feelingsi büyüde gel diye çevirenlere selam olsun.