Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

John Wick 4

Gereksiz çok uzun idi ve 2. yarı çok fazla kendisini tekrar ediyordu. Harika bir ilk yarı, sıkıcı bir ikinci yarı. Elbette belli bir standartın gene üstünde ancak bence serinin en zayıfı olmuş.

Gozden kactigini dusundugum bir Tokyo Gore Police yan urunu bu yuzden paylasmak istedim!

Saniyorum ki kisaligi sebebiyle Tokyo Gore Police evreniyle aynı havayi soluma konusunda size zorluk cikarabilir ancak yine de denemeye deger!!

Vortex

Şeytan herif oyunculara diyalog vermemiş... Çok acayip bir iş. Özellikle bugünün sineması için fazlasıyla kıymetli..
Noe'msi olmayan bir Noe filmiydi bu ya ama yine de sevdim ben de!!

Starship Troopers (1997).

Carmen tam bir şeydi aşırı uyuz oldum. Başrol idare ederdi. Dizz'e üzüldüm. Bayağı kanlı sahneler vardı ama aşırı yapay geldi bana. İlginç bir şekilde böceklerin tarafını tuttum burada.

Momo'nun yaşadığı yerde zaman çok yavaş akmaktadır. Herkes gelecek endişesi olmadan huzurlu bir halde yaşarken, bir adam gelir ve insanlara zaman satmaya kalkar. Bütün düzen bozulur, herkes daha fazla zaman satın alabilmek için durmadan çalışmaya başlar. Momo hariç...

Dungeons and Dragons; Honor Among Theives

Fantastik kurgu sevenlerin hoşuna gideceği klişelerle bezeli türün güzel örneklerinden biri ama hiçbir şeyi çok iyi değil. Türe ilgisi olmayanı sarmaz, ilgisi olanın üzerinde de büyük etki bırakmaz ama keyifli vakit geçirdim izlerken tavsiye ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık