Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

After Hours

Paul adında bir adam, kitap okurken tanıştığı bir kızı görmeye gider ve olaylar gelişir. (Bunun dışında bir tanım bulamadım. :D)
Filmin yönetmenliğini Scorsese yapıyor.
Filmin türüne ''Kara mizah'' denmiş ama ''gerilim'' daha ağır basıyor. :D
Mc cidden çok iyi karakter; birebir aynı tepkileri verdik. :D

Yanık izli adamı tartışırken, bu seride de benzer bir problem görmek; tebessüm ettirdi. :)
Son zamanlarda izlediğim en iyi film olup, benden 9/10 puan aldı. :utan:

Terminator - Salvation (2009)

Arnold olsaydı keşke. Kısa süre görünen CGI Arnold bile güzel bir sahneydi. Bale bayağı iyi bir seçimdi John Connor için. Gerçek sayborg Marcus da olaya farklı bir açıdan yaklaşılmış. Fena değildi.

şaşkınım. ön yargı ile başlamıştım filme çünkü oyuncu kadrosunda seth rogen'ın olduğu bir filmi beğeneceğimi hiç mi hiç düşünmüyordum. türü romantik komedi olarak gözükse de kesinlikle çok daha fazlası var bu filmde ki hafif tonda bir komedisi olmakla birlikte daha çok dram ağırlıklı bir film.

Son düzenleme:
Ant-Man and Wasp Quantumaina

Çok çok kötü bir karar almışlar bu filmde. MCU feci sıçarak ilerlemeye devam ediyor. Hakikaten üzücü. Infinity War ile noktaladıkları seviyeye çıkmaları zaten çok zordu ama böylesine bir düşüş de beklemiyordum. Ellerinde X-Men F4 ve kozmik varlıkları kozu olmasa bu gidişle feci gte gelirler derdim.

Kang the Conquerer. Evrenin yeni asıl büyük tehdidi. Bu adamı Ant-Man filminde öylesine aciz gösterdiler ki tüm mcu'nun toplaşıp mabadını yırtarak yeneceği bir kötü aurasından çok tek atımlık kurşun gibi gözüktü. İnanılmaz kötü karar. Kang variantlarıyla yapılacak ya da tekrardan en tehlikelileri olarak gözüken KTC ile yapılacak olan muharebenin etkisini düşürdüler. Rezalet filmler çekip evreni belli bir noktada toparlayamamaya devam ediyorlar. Bakalım ne olacak devam filmlerinde.

3. filmi beğenmediğimden, bu filmden beklentim düşüktü ama beğendim filmi. aksiyonun çok kaliteli olması bir yana her zamanki gibi karanlık bir film olmasına rağmen komikti de aynı zamanda. sinemaya gittiğime değdi.

Terminator - Genisys (2015)

Arnold reis iyiydi. Kyle Reese, John Connor ve Sarah Connor iyi değildi. Sarah bayağı minyon kalıyor oyuncu olarak. John Connor da Bale'den sonra kötü geldi. T-1000'in bu kadar çabuk harcanması kötü oldu. John Connor terminatörü ise bayağı absürt güçteydi.

Monsterverse serisini bitirdim.

Filmler kağıt üzerinde gerçekçi ve bir mantığı var ama izleyince o tadı alamıyorsun. Godzilla filmleri, DC filmleri gibi; olmayan, eksik bir şeyler var. Kong'un olduğu filmler Marvel havasında, daha iyiler ya da daha izlenilebilir filmler diyeyim.

Canavarların sebep olduğu yıkımı görünce, bir şeyler başarmaya çalışan insanların, Canavarların etrafında dolaşması bütün inandırıcılığı öldürüyor. Karakterlerin film boyunca böyle durup; Canavarların ortaya çıkmasını beklemesi ve Canavarlar onlara saldırana kadar kaçmaya çalışmamaları kadar sinir bozucu bir şey yok, lan 2dk önce gördünüz işte Canavar çıkacak neyi bekliyorsunuz kaçsanıza...

Filmlerin CGI kalitesi de çekildikleri yıllara bakarak kötüydü, Kong: Kafatası adasını daha önceden izlemiştim, o baya iyi duruyordu diye hatırlıyorum.

Kong: Kafatası Adası izlenebilir ama diğerlerini tavsiye etmiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık