Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Edge Of Love

İkinci Dünya Savaşı sırasında genç ve özgür ruhlu bir kadın olan Vera Philips, İskoç şair Dylan Thomas'a aşık olur. Thomas da Vera ile aynı duyguları paylaşmaktadır, ancak ortada bir sorun vardır. Thomas Caitlin MacNamara ile evlidir. İki kadın arasındaki rekabet birbirlerini tanımaya başladıkça dostluğa doğru evrilir. Vera artık onların evliliklerinin bir parçasıdır ve üçü de bu durumdan çok mutludur. Bu durum Vera'nın genç bir subay olan William ile evlenmesine dek sürer. William'ın aralarına katılmasını istemeyen Thomas'ın duyguları kıskançlığa doğru savrulur.

Çok iyi oyuncuları vardı Cillian abim Sienna ablam ve Keira ablam aslında basit gibi görünse de iki kadın arasındaki bağ güzel anlatılmış. Dylan a herkes bir söver muhtemelen.. Savaş dönemi filmlerini ya da dram seviyorsanız. İyi film @Perona :gamyon:

Army of the Dead' i izledim ama siz izlemeyin. Ya da izleyecekseniz Sadece geçe geçe aksiyon sahnelerini izleyin yeter. Bir sürü mantık hatası var. Ben ettim siz etmeyin. :artiz:

Army of the Dead saçmalığını izledim en son. Allah rızası için kendisine saygısı olan insan bu filmi izlemesin. Bunu kendinize yapmayın. Detaya girmeye gerek yok, beni dinleyin sonra üzülmeyin.

Schindler's List
Schindler’in Listesi, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı zamanında Polonya’da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırması ve bu sayede 1100 Yahudi’nin hayatını kurtarmasını konu alıyor.

Güzeldi bence IMDb puanı 8.9 ama ben 8.6 veririm

The Social Network (2010)

Filmi beğendim . Aaron Sorkin’in elinden cıkan senaryo bu dalda akademi ödülünü kazanmış. Ben de en çok senaryosunu beğendim , zaten diyalog ağırlıklı bir film olmuş. Görüntü yönetmenliği ve doğrusal olmayan zaman akışıda filmi güzel etkilemiş. Zuckerberg’in hikayesinden daha iyi film çıkartılamazdı herhalde. 8/10

Nasipse adayız
Filmden ziyade bir skeç tadında. O yüzden önermiyorum. Siyasete girme olayını güzel anlatıyor ancak dediğim gibi bir skeç tadında o kadar saat bu filme yazık yani.

P2
Noel Gecesi, Angela Bridges adındaki genç ve güzel iş kadını ailesiyle noeli kutlamadan önce geç saate kadar çalışmaktadır. İşini bitirip eve gitmek için garaja geldiğinde, arabasının çalışmadığını farkeder. Garaj alt katta olduğu için cep telefonu da çalışmamaktadır.Şirketten arkadaşı olan Thomas gelip yardım teklif ettiğinde önce hiçbir şeyin farkında olmayan Angela bunu kabul eder ama aslında Thomas tehlikelidir. Bir sonraki Noel’i görmek istiyorsa, Angela garajın P2 katından kurtulmalıdır.

Zaman geçirmelik,klasik gerilim filmlerinden biriydi.Türü seviyorsanız boş vakitte izlenebilir :gamyon:

Silinmiş Üye

C'est arrivé près de chez vous - Man Bites Dog

Belçikalı 3 sinema öğrencisinin yönettiği “C’est arrivé près de chez vous”, bir katil olan Benoit’nın hayatından kesitler sunan bir kurmaca belgeseldir ( mockumentary). Remy, Andre ve Patrick adında üç sinema öğrencisi ödev olarak Benoit’nın günlük yaşamını ve günlük yaşamın parçası olan cinayet alışkanlığını filme almak isterler. Zaman ilerledikçe farkederler ki Benoit, diğer katillerden farklıdır. Zeki, entelektüel ve sosyal bir insandır, oldukça normal bir yaşamı ve mutlu bir ailesi vardır. Bir yandan bütün olağanlığı ile Benoit’nın günlerini ve işlediği cinayetleri filme alan ekip, diğer yandan bu cinayetlerin bazılarına yardım ederler.

Şerefsiz herif bu nasıl bi anlatım lan :( Posta görevlisinden sonra çocukların yanında şakalaşırken onları da öldürecek sandım sonra ardı ardına silahlı sahneler gelince aha valla dener bu pislik diye söylendim :( Onun harici de bir cinayeti söylerken arkasından 2-3 olayı daha anlatıyor, bi süre sonra saymayı bıraktım :( Her ne kadar katil olsa da zekası ile çevreyi ve insanları tanımlaması/yorumlaması müthiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık