Romanla alakası azmış farklı yansıtmışlar diye okumuştum baya farklılık varmış.Komedi bile olmayabilir tekrar kontrol etmek lazım.Zengin züppe hepsi aslında. Çok ilginç şeyler var ya o filmde.
Romanla alakası azmış farklı yansıtmışlar diye okumuştum baya farklılık varmış.Komedi bile olmayabilir tekrar kontrol etmek lazım.Zengin züppe hepsi aslında. Çok ilginç şeyler var ya o filmde.
Benim en çok dikkatimi çeken Mahmut Hoca'nın sürekli burası ticarethane değil demesi. Özel okul yahu orası bildiğin ticarethane işteRomanla alakası azmış farklı yansıtmışlar diye okumuştum baya farklılık varmış.Komedi bile olmayabilir tekrar kontrol etmek lazım.
Güzel bir bakış açısı ama filmde işte bak beyim tarzı yaklaşımlar olduğu için pek realist bakmıyordu yeşilçam olaya.Birde şimdi o dönem çok farklı belki şimdiki kadar ticarethane değildi özel okullar belki ondan dolayıdır o replikler bilemiyorum.Benim en çok dikkatimi çeken Mahmut Hoca'nın sürekli burası ticarethane değil demesi. Özel okul yahu orası bildiğin ticarethane işte
Yok be müdür sürekli bu dükkan nasıl dönüyor diyordu Tabii şimdikiler gibi değildi. Yoksa bunlar boyuna sınıfta kalmazdı hocalar geçirirdiGüzel bir bakış açısı ama filmde işte bak beyim tarzı yaklaşımlar olduğu için pek realist bakmıyordu yeşilçam olaya.Birde şimdi o dönem çok farklı belki şimdiki kadar ticarethane değildi özel okullar belki ondan dolayıdır o replikler bilemiyorum.
Doğru. Oralara çok kasmamışlar müdür hayrına işletiyordu işte okulu bakış açısı böyle filmin.Yeşilçamda böyle tutarsızlıklar var filmleri çok hızlı çekmişler normal.Yok be müdür sürekli bu dükkan nasıl dönüyor diyordu Tabii şimdikiler gibi değildi. Yoksa bunlar boyuna sınıfta kalmazdı hocalar geçirirdi
Müdür gıcık falan ama haklı tarafları da yok değil işte.Doğru. Oralara çok kasmamışlar müdür hayrına işletiyordu işte okulu bakış açısı böyle filmin.Yeşilçamda böyle tutarsızlıklar var filmleri çok hızlı çekmişler normal.
Mehmet Ali Erbil versiyonunda satacağım konut dikecekler ne uğraşacağım diyordu.Film icabı işte ya yufka yürekli oluyor yada bir şekilde yola getiriliyor.Müdür gıcık falan ama haklı tarafları da yok değil işte.
Lisede izlemiştim fena film değildi.Yes Man-Bay Evet
Hoş bir Jim Carrey filmi. Yer yer komik çoğunlukla naif. Allison'a hasta oldum bu arada.