Şu meşhur sevgin nerede ? repliğinin olduğu filmmiş. Yarın unutmazsam izleyeceğim.Aslında ilgisi yok tamamen denk geldi karakterleri tartışma bakımından birçok bakış açısına müsait bir film diye önerdim.
Şu meşhur sevgin nerede ? repliğinin olduğu filmmiş. Yarın unutmazsam izleyeceğim.Aslında ilgisi yok tamamen denk geldi karakterleri tartışma bakımından birçok bakış açısına müsait bir film diye önerdim.
Şu an hatırlayamadım olabilir.Şu meşhur sevgin nerede ? repliğinin olduğu filmmiş. Yarın unutmazsam izleyeceğim.
Sosyal medyada cok gördüm. Müzik kötü ama en kısa bunu buldum .Şu an hatırlayamadım olabilir.
Genelin ise en sevdiği guy ritchie filmidir. O yüzden sende sevmek zorundasın(!)
Güzel karakterler olmasına rağmen en sevmediğim Guy Ritchie filmi oldu diyebilirim.
İlk cümleden sonra bir şey yazmasaydın gülerdim.Karakomik Filmler
İlk filmdi. Spoilerlı bir şekilde anlatacağım için spoiler içine aldım. Tarafsız olmaya çalıştım. Uzun bir yazı oldu.
Güzeldi.
İnceleme yapıyoruz. Güldürmüyoruz. Az saygın olsun. Ben bu yazıyı yazarken ellerim ağrıdı(!)İlk cümleden sonra bir şey yazmasaydın gülerdim.
Closer'ı izleyeli çok olduğu için hafızamda fazla taze değil ama geçenlerde The Graduate'i tekrar izledim, ne kadar iyi yönetilmiş bir film olduğunu bir kez daha hatırladım. Senin bu işlerin yönetmeni Mike Nichols hakkında genel bir fikrin veya yargın var mı üstat? Ben Angels in America'yı izlemedim bu arada, sen onu da izlediysen daha oturmuş bir düşüncen vardır diye tahmin ediyorum.Sana bir film daha önereyim izlemediysen.Filmdeki karakterler hakkında yorumunu bekliyorum.Senin yorumların ilgi çekici olabilir merak ettim şimdi.
Filmin adı Closer (2004) Natalie Portman falan oynuyor.