Ayrıca uzun süredir bir film karakterinden bu kadar nefret etmemiştim. Ciddi anlamda Rosalyn her ağzını açtığında sinir krizi geçirecektim.
Bu herifin geçenlerde bir filmini açmıştım (love and other drugs) yarıda kestim beğenmedim. Bu mesajını görünce de şu filmini izleyeyim bari dedim ve bende beğendim güzel filmdi.Tek kelimeyle EFSANE!
Birkaç yerde filmin fazlasıyla övüldüğünü görmüştüm. Anca izleme fırsatım oldu ve gerçekten de tüm övgülere layık bir film.
Bu adamın hiç kötü filmine denk gelmedimTek kelimeyle EFSANE!
Birkaç yerde filmin fazlasıyla övüldüğünü görmüştüm. Anca izleme fırsatım oldu ve gerçekten de tüm övgülere layık bir film.
Love and other drugs :/Bu adamın hiç kötü filmine denk gelmedim
İşte denk gelmemişim. İzlemedim onu djdhhLove and other drugs :/
Baya kötü ya o xd Anne Hathaway oynuyor zaten kötü olmamasına imkan yok shjsksjsjksİşte denk gelmemişim. İzlemedim onu djdhh
Interatellar ve Dark Knight’ta da oynamıştı yancı olarak . Çokta güzel bir hanfendiBaya kötü ya o xd Anne Hathaway oynuyor zaten kötü olmamasına imkan yok shjsksjsjks
İşte denk gelmemişim. İzlemedim onu djdhh
Edit: anne hataway oynuyormuş zaten zerre sevmem o karıyı ondan kesin kötüdür
Şunlara bak güzelliğini çekemiyorlar. Dur senin gibi yazayım sjssjBaya kötü ya o xd Anne Hathaway oynuyor zaten kötü olmamasına imkan yok shjsksjsjks
Özellikle Jake'in oyunculuğu etkilemişti beni filmde.Bu herifin geçenlerde bir filmini açmıştım (love and other drugs) yarıda kestim beğenmedim. Bu mesajını görünce de şu filmini izleyeyim bari dedim ve bende beğendim güzel filmdi.
Film güzeldi ama daha iyi olabilirdi. Haber sattığı kadın bundan daha zıt fikirde olsa ve bunların ilişkilerine birazcık daha yer verilse ve iki insanın çatışmasını görsek daha iyi olurdu.
NE NE milenyum kendine gelŞunlara bak güzelliğini çekemiyorlar. Dur senin gibi yazayım sjssj