Gen
Bu filmi de bu yıl 3 4 kez oturup tam izleyecekken vazgeçmiştim. Hâlâ da izleyesim gelmiyor.Stand by Me
Stand by Me (Benimle Kal) gerilim ve Korku yazarı Stephen King'in The Body (Ceset) adlı romanından sinemaya uyarlanmış. King bu hikayesini kendi çocukluğundan esinlenerek kaleme almış. 1950'lerde geçen film, ergenliğe yeni girmiş dört kafadar gencin Oregon ormanlığında kayıp bir çocuğun cesedini aramalarını konu ediniyor. Yol boyunca daha da yakınlaşan çocuklar, birbirleri hakkında pek çok şey keşfedeceklerdir. Ancak kasabanın serserileri de onların peşindedir.
Çocuk olmanın ne demek olduğunu tekrar hatırlatan,o yaşların verdiği koşulsuz sevgi,merak ve heyecan duyguları filmde en çok hoşuma giden şeyler oldu.Yolculukları boyunca bir yandan arkadaşlarını bir yandan da kendilerini yeniden tanıma fırsatı bulan bu 4 çocuğun öyküsü kesinlikle izlenmeye değer.
Şimdi ben izledim ve önerdim ya artık hiç izleyesin gelmez skdjdksdjkslsBu filmi de bu yıl 3 4 kez oturup tam izleyecekken vazgeçmiştim. Hâlâ da izleyesim gelmiyor.