İzleyeceksen konusunu bilmeden izle, tavsiyemdir.Konusu ne?
İzleyeceksen konusunu bilmeden izle, tavsiyemdir.Konusu ne?
Konusunu bilmeden izlemeyeceğim.(paradoks )İzleyeceksen konusunu bilmeden izle, tavsiyemdir.
Sağlık olsunKonusunu bilmeden izlemeyeceğim.(paradoks )
Konusu ne bunun ya, merak ettim.Sağlık olsun
Film, yaralı bir Körfez Savaşı gazisinin evine dönüşü ve hafıza kaybı sıkıntısı ile mücadelesi etrafında dönüyor. Gerilim tarzında, hoş bir film.Konusu ne bunun ya, merak ettim.
Anlıyorum, izleyeceğim filmler listesine ekleyim o halde.Film, yaralı bir Körfez Savaşı gazisinin evine dönüşü ve hafıza kaybı sıkıntısı ile mücadelesi etrafında dönüyor. Gerilim tarzında, hoş bir film.
2 Arada Cem Yılmaz'ın normalde olan tarzından daha farklıydı ve bence başarılıydı da fakat Kaçamak Cem Yılmaz'ın sürekli yaptığı tarzda bir şeydi. Hani oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz olmasa bile "Cem Yılmaz filmi bu." derdim. Üstüne bir de bana göre diğer filmlerinden komedi faktörü olarak da biraz geride kalmıştı.Karakomik Filmler: Kaçamak (2019)
Bu da güzel, gene eğlendim. Denizci olduğumdan herhalde, ilkine nazaran bunu daha çok beğendim ben @Kappamatsu
Perfect Blue'daki olaylar hakkında herkesin farklı şey söylemesi :dDün Perfect Blue, bugün ise Paprika'yı tekrar izledim. İkisi de cidden harika filmler keşke Satoşi Kon bi' 40 sene daha yaşamış olsaydı.
Yarın da Akira'yı izleyeceğim.
Perfect Blue'daki olaylar hakkında herkesin farklı şey söylemesi :d