secretariat izledim tekrardan bir tek benim mi hoşuma gidiyor böyle başarı öyküleri anlayamıyorum.
Mysterio mükemmel işlenmişti. Peter'ın karakter gelişimi de güzeldi.Az önce örümcek adamdan çıktım ve baya güzel film bence. Hele ki beni tatmin etmeyen ilk filmden sonra çok iyi geldi. After creditsteki olayı beklemiyordum. Şaşırdım baya.
J. Jonah Jameson'ı görmek de ayrı güzel oldu.
İzlediğim en iyi spidey filmiydi. Bana kalırsa da Spider-versele yarışacak bir film olmuş.
Mysterio gerçekten güzel işlenmişti.Mysterio mükemmel işlenmişti. Peter'ın karakter gelişimi de güzeldi.
Mysterio gerçekten güzel işlenmişti.Peter'da zaten kendimizi görme gibi bir durum oluyor ve bu yüzden çok seviyorum. Ayrıca karakter gelişimi dediğin gibi güzeldi.After creditste spidey'nin gerçek adını söyleyince ölmeden önce bunu mu yaptın lan dedim. Tony haklıymış. Bu adam dengesiz.En azından o da Tony gibi kendisine inanıyor.
Sırf kötü olmak için kötü olan biri değildi. Ek olarak tam bir Villain'ın yapacağını yapıp gider ayak son darbeyi de vurdu.
Mysterio şu an en sevdiğim 2. MCU Villain'ı oldu.
Birincisi Winter Soldier ama artık Villain'dan sayar mıyız bilemiyorum.1.si Thanos mu acep?Özellikle Peter için çok iyi bir villain. Onun karakter gelişimi için çok önemliydi. Villain'lığının hakkını da veriyor ki dövüşteymiş gibi rol yapması felan baya hoşuma gitti.